YENİ MAZDA6'NIN MAKYAJ OPERASYONUN DETAYLARI

Ototeknikveri     01 Aralık 2014 10:22

Los Angles Otomobil Fuarı'nda ilk kez sergilenen yeni Mazda6'nın, iç ve dış tasarımın yanında teknik iyileştirmeler de barındıran makyaj operasyonunun detayları

YENİ MAZDA6'NIN MAKYAJ OPERASYONUN DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2012’de piyasaya çıkan Mazda’nın yeni ürün grubunun amiral gemisi modeli Mazda6, KODO - Soul of Motion tasarım dilinin albenili canlılığı, SKYACTIV Teknolojisinin kazandırdığı sürüş keyfi, güvenlik ve çevre dostu özellikleriyle pazarda yüksek beğeni kazanmıştı. Makyaj operasyonu ile aracı güncelleyen Mazda, 2015 modeli müşteri beklentilerine tamamen cevap vermeyi hedefliyor. 2015 model Mazda6’ya her yönden olgunluk ve derinlik kazandırmak için çaba sarf eden Mazda, inovatif iç tasarımın yanı sıra, geliştirilmiş dış tasarımıyla da müşterilerine daha şık, daha sofistike ve daha değerli bir araç vaad ediyor. Makyaj ile Mazda6’nın, kullanışlılık, sürüş ve yolculuk konforu, sessizlik ve güvenlik açılarından da selefine oranla bir adım önde olduğu belirtiliyor.


2015 model Mazda6’nın kontrol panelinin şekli ve döşeme konsolunda yapılan değişiklikler aracın içerisine taze ve yeni bir hava kazandırmış. Yeni Mazda şoför odaklı bir kokpit tasarımı ile Mazda’nın kendine has geniş ön yolcu koltuğu geleneğini başarılı bir şekilde kaynaştırıyor. Ek olarak, aracın hem temel aksamlarının kalitesi ve kullanışlılığı, hem tepeden tırnağa düzgün ve bütünlük arz eden bir görünüme sahip olması, hem de Mazda’nın bu amiral gemisi ürün serisinin kullanıcıya gerçekten yüksek bir kalite hissi vermesi için özen gösterilmiş. Dış tasarımdaki geliştirmelere bakarsak,  yenilenmiş bir ön panjur ve rüzgarlık tasarımı ilk olarak göze çarpanlardan. Yeni farlar da cesur ve elegan bir ifadeyle Mazda’nın geçirdiği evrimi vurguluyor. 


Makyaj ile birlikte dizel versiyon, Mazda’nın ileri seviye dört tekerlekten çekiş sistemi olan AWD ile donatıldı. Bu sistem hava koşulları ya da yol yüzeyindeki değişimlere dayanıklı, güvenli bir sürüş sunuyor. Mazda’nın i-ACTIVSENSE ileri güvenlik teknikleri daha da geliştirildi ve yeni jenerasyon Adaptive LED farlar (ALH) gibi yeni ekipmanlar eklendi. Böylece güvenlik arttırıldı ve sürücünün iç rahatlığı ile seyahat etmesi sağlandı. Dinamik performanstaki ayrıntılı iyileştirmelere bakarsak, yenilenmiş bir süspansiyon sistemi, tüm gövdede geliştirilmiş ses yalıtımı ve geliştirilmiş ön ve arka koltuklar göze çarpıyor. Bu iyileştirmeler daha sessiz ve daha rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Mazda6'nın özel detaylı resimlerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

 

Son Güncelleme : 01 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo