VOLVO XC60'A 2014'TE HAFİF MAKYAJ

Ototeknikveri     09 Mart 2013 05:03

VOLVO XC60 YENİ YÜZÜYLE ÖNÜMÜZDEKİ YIL PİYASADA OLACAK

VOLVO XC60'A 2014'TE HAFİF MAKYAJ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Premium SUV segmentinde yer alan ve ülkemizde Audi Q5, BMW X3 ve Mercedes GLK gibi modeller ile mücedele eden, Volvo XC60'ın 2014 yılında bir makyaj operasyonu geçireceği uzun süredir bilinmekteydi. Makyaj ile ilgili resimler ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 2009 yılında piyasaya çıkan aracın ardında S60'ın piyasaya çıkmasıyla Volvo'ya yeni bir yüz ve ivme kazanmıştı. Ancak 2012'nin sonlarında piyasaya sunulan V40 modeli ile bu yüzün değişeceğinin sinyalleri verilmişti.

Audi'nin makyajlı Q5'i piyasaya sürüyor olması Volvo'nun Dünya genelinde en çok satan modeline ufak bir makyaj yaparak ivme kazandırma gerekliliğini iyice arttırdı. Makyajla beraber zaten başarılı olan modele ufak kozmetik uygulmalarla şıklık katılmaya çalışılmış. Değişiklikler ön farlar, ön tampon ve arka tamponda ağırlıklı olarak kendini hissettirmekte. Bagaj kapağına eklenen krom çıtada şıklık çalışmalarının bir ürünü. V40'tan anımsanacak dikine yerleştirilmiş ön sis farları da güncel modeldeki eksikliğin giderilmesini sağlamış olacak. Güncel modelde marşpiyelerin, ön tamponun  ve arka tamponun alt kısımlarında yer alan siyah plastik kaplamaların makyajla beraber araç rengine bürüncek olması da dikkat çeken unsurlardan.

S60, S80 ve XC60'da kullanılan ancak günümüze göre demode kalan gösterge grubu da V40 ile beraber değişmeye başlamıştı. Makyaj operasyonunda da bu gösterge grubunun XC60'a da uygulandığını görmekteyiz.

Aracın motor, şanzıman ve yürüyen aksamında her hangi bir değişiklik olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

En son Volvo XC60 makyaj haberi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 09 Mart 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo