RENAULT CAPTUR

Ototeknikveri     18 Mayıs 2013 02:05

Renault\'dan küçük segmentte yeni bir SUV denemesi

RENAULT CAPTUR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Peugeot'un 2008 modelini tanıtmasının üzernden çok kısa bir süre geçmiş olamsına rağmen bir diğer Fransız marka olan Renault aynı segmentte yer alacak modeli Captur'u tanıtmayı uygun gördü. İri görüntüleryle kullanıcılarına hem yüksek sürüş pozisyonu hemde güvenlik hissi vaad eden bu segmentteki araçların diğer önemli bir kozu da ekonomik olmaları. 

Nissan Juke ve Opel Mokka'nın elde ettikleri başarılı satış rakamları tüm markaları bu segmentte var olmaya zorlarken aynı zamanda da farklılaşarak diğerlerinden ayrılmayı mecbur kılyor. Renault yeni Clio ile kişiselleşebilen araçlar üretmeye verdiği startı Captur ile devam ettirmeyi hedefliyor. 

Captur segmentindeki diğer SUVlardan farklı olarak biraz daha MPV havası veren bir araç. Peugeot'un 3008 modelinde kullandığı tasarım anlayışına benzer bir anlayışa sahip olan Captur bu sayede daha rahat ve ferah bir iç mekan sunmayı hedefliyor.

Yapılan açıklamalara göre aracın 2013'ün ortasından sonra ülkemizde satışa sunulması hedefleniyor. Motor gamı netlik kazanmasa da güncel Clio ve Megane'larda sunulan seçeneklere sahip olacağını düşünmek yanlış olmaz.

Renault Captur resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo