YENİ PASSAT 2015 Trendline, Comfortline ve Highline DONANIMLARI

Ototeknikveri     05 Temmuz 2014 04:07

Yeni Passat önceki modelde olduğu gibi Trendline, Comfortline ve Highline'dan oluşan üç donanım seviyesiyle pazara sunulacak.

YENİ PASSAT 2015 Trendline, Comfortline ve Highline DONANIMLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen, yeni nesil Passat'ta da önceki modelde olduğu Trendline, Comfortline ve Highline olmak üzere üç farklı donanım seviyesine yer verecek. Ayrıca R-Line adlı sportif öğeler taşıyan donanım seviyesine de sahip olacak yeni Passat'ın tüm donanım seviyelerinde, start-stop sistemi ve fren enerjisi geri kazanım sistemi standart olarak sunulacak

Yeni Passat'ın giriş seviyesi olan Trendline paketinde, 215 taban genişliği ile 16 inçlik jantlara sahip lastikler ve, led arka farlar dış donanımlar olarak listeleniyor. Passat Trendline'nin iç mekanında ise yüksekliği ayarlanabilir ön koltuklar, geniş bir saklama gözünü barındıran ön kol dayama ve soğutmalı torpido gözü bulunuyor. Sürücü destek sistemleri olarak ise, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve buton yardımıyla motorun çalıştırılıp durdurulmasını sağlayan anahtarsız giriş sistemi Keyless Go Trendline donanım seviyesinden itibaren sunuluyor. Aracın şerit içindeki pozisyonunu eden ve sürücüyü uyaran Driver Alert sistemi, otomatik çarpışma öncesi fren sistemi, ve lastik basınç takip sistemi Passat Trendline'nin güvenliğe katı sağlayan diğer donanımları olarak sıralanıyor. Composition Colour adlı 5 inçlik dokunmatik ekranan sahip multimedya sistemi, Plus adı verilen çok fonksiyonlu göstergeler, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, gündüz sürüş farları, yokuş kalkış asistanı, auto hold fonksiyonuna sahip otomatik park freni ve klima Trendline seviyesinde sunulan diğer donanımlar olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Passat iç mekan resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Bir üst donanım seviyesi olan Comfortline'da ise Trendline’da sunulanlara ek olarak, yan camları çevreleyen krom çıtalar, özel dekoratif paneller, sürücü tarafı 12 yöne hareket edebilen ergoComfort koltuk ve sürücü tarafı elektrikli, yolcu tarafı ise manuel kumanda edilebilen bel desteğini içeren komfort adı verilen ön koltuklar, deri kaplanmış çok fonksiyonlu direksiyon simidi, otomatik kararan arka dikiz aynası ve sürücü tarafı yan ayna, yağmur sensörü,  ParkPilot adlı par yardım sistemi, sis farları ve şehiriçi acil fren destek sistemi ve 16 inçlik alaşım jantlar standart olarak bulunuyor. Bunların haricinde 240 hp güç üreten 2.0 litrelik TDI dizel ve 220 hp güç üreten 2.0 litrelik TSI benzinli motora sahip yeni Passat Comfortline'larda, led ön farlar, krom detaylara sahip ön tamponlar ve krom egzost çıkışları standart olarak sunuluyor. 240 hp'lik dizelde ayrıca, DCC adı verilen adaptif şasi kontrolü de bulunuyor.

Yeni Passat detaylı resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Yeni Passat'ın en üst donanım seviyesi olan Highline'da krom çerçeveli radyatör ızgarası, led ön farlar, krom kaplı alt yan çıtalar, yenilikçi aydınlatma konseptine sahip led arka farlar ve 17 inçlik alaşım jantlar Comfortline seviyesine ek olarak standart dış donanımlar olarak göze çarpıyor. Fırçalanmış alüminyum veya parlak çam ahşap orta konsol kaplaması, paslanmaz çelik kapı eşik plakaları, Alcantara/deri koltuklar ve ısıtmalı ön koltuklar Highline seviyesindeki iç donanımlar olarak yer alıyor. Arka yolcular için eklenebilir kontrol paneline sahip Climatronic adlı otomatik klima, çok renkli "Premium" adı verilen çok fonksiyonlu gösterge ve ısıtmalı silecek suyu püskürtme nozulları Higline seviyesinin diğer özellikleri olarak yer alıyor.
 
Not: Volkswagen tarafından açıklanan bu donanım seviyeleri, distribütöre bağlı olarak araç ülkemize ithal edildiğinde farklılık gösterebilir.

Son Güncelleme : 05 Temmuz 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo