SKODA'DAN 1 MİLYONLUK ÜRETİM VE SATIŞ DOUBLESİ

Ototeknikveri     22 Aralık 2014 08:39

Skoda, tarihinde ilk kez bir yıl içerisinde, bir milyon üretim ve bir milyon adetlik satış rakamlarını yakalamayı başardı.

SKODA'DAN 1 MİLYONLUK ÜRETİM VE SATIŞ DOUBLESİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir yılda bir milyon Skoda araba üretmek ve teslim etmek Çek markası için bir dönüm noktası ve bu dönüm noktasıyla birlikte markanın uluslararası büyüme stratejisi doğrulanmış oluyor. Skoda ekibinin son yıllardaki başarıya olağanüstü katkısını Skoda müzesinde “Milyon Kutlaması” yaparak onurlandırdı. Bir milyonuncu Skoda araba bu yıl 10 Aralık’ta Skoda’nın Mladá Boleslav’daki fabrikasının üretim hatlarından çıktı. 1 milyonuncu araba ay beyazı renginde bir Skoda Fabia 1.2 TSI/81 kW oldu. Çek markası bu yıldönümü arabasını, çalışanlarının oyları ile, 10 farklı kurum arasından tercih yaparak  “Life for Children” adlı çocuk fonuna bağışladı. Anahtarlar Mladá Boleslav’daki bir seremoni ile teslim edildi. 

Ek olarak, 2014 yılında erişilen bir milyonuncu SKODA müşterisi Çek Cumhuriyeti’nden çıktı ve yapılan farklı bir organizasyon ile kutlandı. Bu müşterinin siparişi rally-green metalik yeşili bir Skoda Octavia Combi RS 2.0 TSI oldu. Anahtarlar müşteriye ralli şampiyonu Jan Kopecky tarafından törenle teslim edildi. 

 
Skoda CEO’su Prof. Dr. hc Winfried Vahland markanın 1 milyonuncu arabası ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Üretilen ve satılan her 1 milyonuncu araba tarihi bir dönüm noktasıdır ve markanın gücünü yansıtır. Skoda yeni bir boyuta geçmeyi başardı ve uluslararası çapta bir üretici haline geldi. Bu başarı model kampanyamıza ve dünya çapındaki 26.000 çalışanımızın büyük performansına bağlanabilir. Tüm ekip başarıdan dolayı çok gurur duyuyor. Aynı zamanda üretimde ve satışta 1 milyonuncu arabaya ulaşmak bizi gelecek yıllardaki ilerlememiz için de kamçılıyor.”

 

Son Güncelleme : 23 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo