YENİ 2015 BMW M6 AİLESİ DETROİT'TE SERGİLENECEK

Ototeknikveri     26 Aralık 2014 07:48

Yeni BMW M6 Coupe, yeni BMW M6 Cabrio ve yeni BMW M6 Gran Coupe: En üst düzeyde sürüş dinamikleri, seçkinlik, özgünlük ve verimlilik.

YENİ 2015 BMW M6 AİLESİ DETROİT'TE SERGİLENECEK
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW, Detroit’te yenilenen 6 Serisi modellerinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio ve BMW M6 Gran Coupe, BMW M GmbH firmasının yüksek performanslı lüks araç segmentindeki liderliğini daha da sağlamlaştıracak. M modellerinin tipik bir özelliği olan güç, verimlilik, konfor, kıvraklık ve lüksün kusursuz dengesiyle piyasada çıtayı yükselten Alman üretici, şimdi de yeni BMW M6 serisinde yaptığı üst seviye iyileştirmeler ve iyi tasarlanmış konsept ile desteklenmiş şekilde başarı hikayesinde yeni bir bölüm açmak üzere. Bu başarıda payı olanlar, başta geniş bir standart donanım yelpazesi (LED farlar ve Park Distance Control dahil), modern teknolojik iç mekan ve iPhone görünümlü merkezi enformasyon ekranı ile orto konsolun siyah panel tasarımı. Yeni dış cephe renk seçenekleri, deri tonları, kontrast dikişli deri döşeme ve çekici siyah krom aksam daha da geniş kapsamlı bir şekilde kişiselleştirme kavramını yansıtıyor.


Bu arada eşsiz 4.4 litrelik V8 süperşarjlı motor iki yönlü olarak sıra dışı bir performans ve yüksek verimlilik vaad ediyor. Bu yüksek teknolojili ünite etkileyici, inovatif M TwinPower Turbo teknolojisini kullanıyor ve 412 kW/560 hp motor gücü sağlıyor. Aynı zamanda yeni BMW M6 Coupe ve yeni BMW M6 Gran Coupe, ECE test döngüsünde 9.9 litre/100 km bir kombine yakıt tüketimi ve 231 g/km CO2 emisyonu değerleri ortaya çıkarıyor.* (BMW M6 Cabrio: yakıt tüketimi 10.3 litre/100 km; CO2 emisyonu: 239 g/km*).

Son Güncelleme : 26 Aralık 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo