YENİ CİTROEN C4, BRÜKSEL'DE GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

Ototeknikveri     06 Ocak 2015 10:31

Citroen'in makyaj ile güncellediği C4 modeli, Brüksel Otomobil Fuarı'nda sergilendikten sonra, Mart ayında bayilerdeki yerini alacak.

YENİ CİTROEN C4, BRÜKSEL'DE GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Citroen, makyalı C4 modelini ilk olarak 16 Ocak tarihinde yapılacak Brüksel Otomobil Fuarı'nda sergileyecek. Mart ayında ise Fransız üreticinin bayilerindeki yerini almaya başlayacak olan C4, Avrupa'da, benzinli motorları ile 18.950 Euro'dan, dizel motorları ile ise 21.550 Euro'dan başlayan fiyatlar ile alınabilecek. Markanın diğer yeni modelleri gibi, Live, Feel ve Shine adlı üç yeni donanım seviyesi ile sunulacak olan yeni C4, özel kullanıcılar için; Millennium edition ve filo kullanıcıları için ise Millennium Business olmak üzere iki donanım seviyesi ile daha tercih edilebilecek.

 

Yeni far siluetinin yanında, ön ve arka tasarımı yenilenen Citroen C4, makyaj ile birlikte yeni gövde renklerine, yeni döşemelere ve yeni merkezi 7 inçlik dokunmatik ekranlı tablet ile daha sade bir konsola kavuşuyor. Konfor seviyesi de arttırılan yeni C4'te, anahtarsz giriş ve çalıştırma ve dokunmatik ekranlı multimedya sistemi gibi donanımlar da yer almaya başlıyor.

 

Tamamı Euro 6 emisyon normlarına uyumlu, yeni nesil PureTech üç silindirli benzinli ve BlueHDi dizel motor seçeneklerinin sunulmaya başlandığı yeni C4'ün BlueHDi 100 S&S BVM adlı dizel seçeneği ortalama 3.3 litre tüketim ve 86 gr/km'lik emisyon değeri sunarken, PureTech 130 S&S EAT6 adlı otomatik şanzıman ve 1.2 litrelik turbo benzinli motora sahip versiyonu 4.9 litre tüketim ve 113 gr/km'lik emisyon değeri sunabiliyor. 

 

Yeni Citroen C4; VTi 95 BVM, PureTech 110 BVM, PureTech 130 S & S BVM6 ve PureTech 130 S & S EAT6 adlı dört farklı benzinli motor ve şanzıman birlikteliğinin yanında, HDi 90 BVM, e-HDi 115 BVM6, e-HDi115 5 ETG6, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S & S BVM, BlueHDi 120 S & S BVM6 ve BlueHDi 150 S & S BVM6'den oluşan yedi farklı dizel motor ve şanzıman birlikteliği ile sunulacak.

 

Live, Feel ve Shine olmak üzere üç farklı donanım seviyesine sahip olacak yeni C4'te, fırtına mavi, alüminyum gri, çakıl gri, platin gri, hkickory, Perla Nera siyah, Babylon kırmızı, buz parçası beyazı ve sedefli beyaz olmak üzere dkouz farklı gövde rengi seçeneği bulunacak.

Son Güncelleme : 06 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo