OPEL'İN YENİ ONSTAR BAĞLANABİLİRLİK TEKNOLOJİSİNE ÖDÜL

Ototeknikveri     20 Ocak 2015 08:29

Opel’in yeni OnStar Connectivity sistemine Connected Car ödülü Detroit’deki Kuzey Amerika Uluslarası Otomobil Fuarı’nda verildi.

OPEL'İN YENİ ONSTAR BAĞLANABİLİRLİK TEKNOLOJİSİNE ÖDÜL
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel Group CEO’su Dr. Karl Thomas Neumann, Opel'in dijital bağlanabilirlik teknolojisinde elde ettiği başarılı nedeniyle verilen ödülü kabul etti. Opel öncülük ödülüne özellikle OnStar’daki trendleri belirleyen başarılı inovasyonlar, kapsamlı ve sorunsuz bağlantılı güvenlik paketi, üst sınıf mobil hizmetleri ve ilerici enformasyon teknolojisi nedeniyle layık görüldü. Opel OnStar adını verdiği sisiteminin seçilen Avrupa pazarlarında, bu yılın ortalarında piyasaya çıkartacak. Her otomobi,l 4G LTE uyumlu olacak ve otomobiller güçlü birer mobil Wi-Fi noktasına dönüşecek. Böylece 7 mobil cihaza kadar destek verilerek, yüksek hızlı mobil bağlantı gerektiren uygulamalar ve hizmetlere kolayca erişilebilecek.

 

Auto Bild ve Computer Bild dergilerine yapılan yorumlarda “Şu an otomobiller için internet lüks bir konu ama Opel bu pahalı teknolojiyi ana akım hale getirdi” denilerek Opel’in bu ödülü hak ettiğine dikkat çekildi. Opel geçen yıl da Opel ADAM’da kullanılan IntelliLink infotainment sistemiyle Pioneer Award öncülük ödülü kazanmıştı. Karl Thomas Neumann Detroit’teki ödül töreninde yaptığı konuşmada “OnStar ve Opel Avrupa’da araba sürmeyi çok daha güvenli ve sakinleştirici bir hale getiriyor. OnStar 4G/LTE ile Opel sürücüleri yüksek hızlı mobil bağlantının keyfini sürecek. Bununla bağlanırlık vizyonumuzu ileri taşımak konusunda büyük bir adım atıyoruz” dedi. 


Ek olarak, OnStar kaza anında otomatik acil durum hizmetleri sunacak, arıza durumunda uzaktan teşhis yapılabilecek, kazayla kilitlenen kapılar mobil uygulama aracılığıyla açılabilecek, çalınan otomobil yeri belirlenebilecek. Sürücüler aynı zamanda tek tuşla call center’a ulaşabilecek.

Son Güncelleme : 20 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo