RENAULT KADJAR, MARKANIN YENİ SUVU

Ototeknikveri     26 Ocak 2015 10:27

Renault Türkiye, Fransız üreticinin yeni SUV modelinin isminin Kadjar olacağını duyurdu. Yeni Kadjar 2 Şubat'ta tanıtılacak.

RENAULT KADJAR, MARKANIN YENİ SUVU
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault'un güncel Koleos modelinin yerini alacak ve kompakt crossover modelinin isminin Kadjar olacağını duyurdu. Nissan Qashqai temelinde yükselecek yeni 2015 Kadjar, markanın bu segmentte söz sahibi olmasını sağlayacak. Araç hakkında teknik detaylar henüz ortaya çıkmasa'da, 1.5 ve 1.6 litrelik dCi dizel motorların yanında 1.2 litrelik turbo benzinli motorun da yeni Kadjar'a hayat vermesi bekleniyor. Şimdiden aracın tanıtımlarına sosyal medya üzerinden başlayan Renault, resmi tanıtımı ise 2 Şubat tarihinde gerçekleştirecek. 

İşte Renault tarafından yayınlanan yeni Kadjar basın bülteni;

kadjar, Renault’nun ilk C-segment crossover modeli

§ Renault, C segmentindeki ilk crossover modeli KADJAR’ın lansmanı ile crossover dünyasındaki atılımını sürdürüyor.

§ KADJAR, prömiyeri öncesi, sosyal medya aracılığı ile tüm dünyaya tanıtılıyor.

Yeni Crossover’a yeni isim

KADJAR ismi, KAD- ve -JAR hecelerinin bir oyunu. KAD ilhamını güçlü ve etkili arazi araçlardan alıyor. JAR “çevikliği” ve “atılımı” simgeliyor. KADJAR ismi egzotik bir ses çağrıştırırken, maceraya ve yepyeni ufukları keşfetmeye davet ediyor.

‘K’ harfi modelin sağlamlığını ve gücünü vurgularken KADJAR, Renault’nun Crossover dünyasında, Captur ve Koleos modellerinin yanında kendinden emin olarak yerini alıyor.


#KADJAR: Renault dünyasını keşfetmeye davet eden sosyal medya kampanyası

Renault, KADJAR dünyasını tanıtmak amacıyla 26 Ocak 2015’ten itibaren sosyal medyada* oldukça aktif olacak. 2 Şubat tarihinde Renault, KADJAR’ın yüzünün gözler önüne serilmesini beklerken her gün yeni fotoğraflar ve videolar sosyal medyada paylaşacak.

Yeni Renault Kadjar'ın resmi görüntüleri henüz ortaya çıkmasada, aracın kamuflajlı görüntülerinden yola çıkan tasarımcılar, yeni Kadjar'ın görüntüsünün nasıl olacağını hakkında bazı çalışmalar ortaya çıkardılar;

Son Güncelleme : 27 Ocak 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo