YENİ RENAULT KADJAR'IN İLK DETAYLARI

Ototeknikveri     02 Şubat 2015 11:13

Renault, yeni Kadjar modeli ile ilgili ilk resmi bilgileri yayınladı. Avrupa için İspanya'da üretilecek olan yeni Kadjar, Sonbaharda yollara çıkıyor.

YENİ RENAULT KADJAR'IN İLK DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız üretici Renault, C segmentinde yer alan stil sahibi yeni SUV modeli Kadjar'ın resmi fotoğraflarının ardından, aracın ilk bilgilerini de yayınladı. Captur'un ağabeyi olarak konumlandırılan yeni Kadjar, tüketim ve emisyon değerleri ile öne çıkacak. Hem 4x2 hem de 4x4 çekiş sistemi alternatiflerine sahip olacak Renault Kadjar, sürüş keyfi ve konfor ön plana alınarak geliştirilmiş. Renault-Nissan İttifakı tarafından geliştirilen CMF platformu üzerine inşa edilen yeni Kadjar, LED farları ve yüksek teknoloji özellikleri ile öne çıkıyor. Avrupa pazarı için Palencia, İspanya'da imal edilecek olan yeni Kadjar, aynı zamanda Çin'de üretilecek ilk Renault modeli olma özelliğini de taşıyacak. Tüm detayları 2015 Cenevre Otomobil Fuarı'nda açıklanacak olan yeni Kadjar, Sonbaharda Avrupa pazarına sunulmaya başlanacak. 

 

4.45 metre uzunluk, 1.84 metre genişlik ve 1.60 metre yükseklik değerine sahip olan yeni Kadjar bu ölçüleri ile Nissan'ın Qashqai ile X-Trail modelleri arasında yer alıyor. Yerden yükseliği 19 cm olan ve 10.72 metrelik dönüş çapı ile şehir içinde kıvrak kullanım özellikleri sağlayan yeni Kadjar'da isteğe bağlı olarak 1.4 metrekareleri cam tavan sunuluyor. 18 derecelik yaklaşma ve 25  dereceli uzaklaşma açıları ile araziye uygun bir yapıya sahip olan Kadjar'da, Auto, LOCK ve 2WD olmak üzere üç farklı çekiş modu tercih edilebiliyor. 472 litrelik bir bagaj hacmine sahip olan yeni Kadjar'ın arka koltukları 60/40 oranında katlanabiliyor. 

Son Güncelleme : 04 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo