LEXUS'UN CENEVRE FUARI YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     07 Şubat 2015 09:36

Lexus, 477PS GS F kodlu yeni F-performans modelinin Avrupa Galası, LF-C2 konseptinin Avrupa Galası ve yeni özel konseptinin Dünya Galasını Cenevre'de gerçekleştirecek.

LEXUS'UN CENEVRE FUARI YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2015 Cenevre Motor Show, Avrupalı Lexus yüksek performans F-serisinin son üyesi GS-F modelini ağırlayacak. Bu yıl yapılan Detroit Motor Show’da dünyaya tanıtılan GS-F, rafine edilmiş 4 kapılı, premium spor araçların hızını ve çevikliğini almış bir araç. 5.0 litre V8 atmosferik motorla gelen GS-F, 477 PS maksimum güç ve 530 Nm maksimum tork üretiyor. Bu arada GS-F modeli, Lexus’un geniş kapsamlı güvenlik sistemini bulunduran ilk araç olma özelliğine sahip.

 

2014 Los Angeles Motor Show’da dünyaya tanıtılan LF-C2 konsepti de bu sene Cenevre Motor Show’da Avrupa galasını yapacak olan diğer bir model. Yapılan tasarım çalışmaları sonucunda ortaya 2+2 bir roadster şeklinde çıkan konsept, Lexus markasının geleceğinde bulunan ana temayı yani cesur tasarımcı yönünü keşfediyor. LF-C2, Lexus’un sürüşe olan tutkusundan ilhamını almış lüks bir Grand Touring konsept aracı olup, araçtaki üstü açık tasarım fikri safkan coupe sporaraçlardan geliyor. Son olarak, basın konferansı esnasında yeni bir Lexus konsept aracı Dünya’ya tanıtılacak.

Son Güncelleme : 07 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo