YENİ 2015 CR-V'NİN TASARIMINDAKİ GELİŞMELER

Ototeknikveri     09 Şubat 2015 07:11

Akıllıca tasarlanmış yenilikler sayesinde, geliştirilmiş estetik ve dikkat çekici görünüşe kavuşan yeni 2015 Honda CR-V'nin tasarım detayları.

YENİ 2015 CR-V'NİN TASARIMINDAKİ GELİŞMELER
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni CR-V'de makyaj ile birlikte tasarım açısından dinamik ve sofistike iyileştirmeler yaptığını açıklayan Honda, akıllıca tasarlanmış yenilikler sayesinde, aracın geliştirilmiş estetik ve dikkat çekici görünüşe kavuştuğunu belirtiyor. Ön panjur ve farlarda da modifikasyon yapılarak otomobilin büyük ve sağlam imajı pekiştirilmiş. Yeni CR-V’nin tasarımı Avrupalı müşterilerin beğenileri düşünelerek tasarlanmış. Değişiklikler arabanın ön kısmında daha da belirgin. Yeni ön panjur ve farlar dikkat çekiyor. Ek olarak yeni tampon ve alt koruma plakası CR-V’ye daha geniş, sağlam ve heybetli bir görünüm kazandırıyor. Böylelikle otomobilin daha alt kısımları da dikkat çekici hale gelerek ilk bakışta fark edilen bir estetiğe kavuşuyor. Keskin görünümlü yeni ön farlar güçlü halojen ampullerle dikkat çekiyor, LED gündüz ışıkları ve HID projektör farlar otomobile cesur bir imaj katarken, yol görüşünü de en düşük doğal ışık koşulları için bile optimize ediyor. 

Arkada, LED kombinasyonlu ışıklar CR-V’ye daha akıcı, üç boyutlu bir görünüm kazandırmak için yeniden tasarlanmış. Yine stil olarak geliştirilmiş yeni 17 ve 18” aluminyum jantlar da CR-V’nin gelişmiş dinamizmini vurguluyor ve dış cephede yapılan yenilikleri tamamlıyor. 

 

Honda’nın daha şık ve fonksiyonel bir iç mekan yaratma hedefi, kontrol paneli boyunca uzanan yeniden şekillendirilmiş krom efektli işleme ve önemli alanlarda kullanılan yüksek kaliteli materyaller ile kendisini belli ediyor. Yönetim paneli, görme kolaylığı ve erişilebilirlik açısından yeniden tasarlanmış ve 7” dokunmatik ekrandan kontrol edilen Honda Connect sistemi yolcuları ileri teknolojiden maksimum oranda faydalandırıyor. Ön koltuklar arasındaki açılabilir kol desteği de kullanım esneklikliği ve konforu arttırıyor. 

2015 CR-V aynı zamanda tek hareketle katlanabilen arka koltuk sistemi ile geliyor. Kolayca katlanarak arabanın arkasında dümdüz bir alan açılmasına olanak veren koltuklar sayesinde CR-V çok amaçlı kullanılabiliyor ve kompakt SUV’ler arasında 1669 litre (koltuklar açık olduğu zaman 589 litre) ile en yüksek depolama kapasitesini sunuyor. CR-V’nin bagajı 2 dağ bisikleti ya da 4 golf sopası setini kolayca alabiliyor. 


 
2015 CR-V 9 renk ile sunuluyor. Yeni renk tonu metalik altın kahverengi. Dört metalik, üç inci tonu ve bir düz renk ise önceki modelden aynen alınmış (Metalik tonlar: Şafak mavisi, urban titanium, alabaster silver, parlak metal. İnci tonları: Tutkulu kırmızı, beyaz orkide ve kristal siyah. Düz renk: Derin okyanus mavisi). 


 
CR-V’nin kabin tasarımını daha da geliştirmek için tamamen yeni bir iç döşeme uygulandı. Önemli alanlarda krom kaplama ya da siyah karbon gren seçeneği sunulurken, koltuk döşemelerinde siyah perfore deri, siyah Alcantara/deri, siyah kabartmalı yumuşak kumaş ve fildişi perfore deri seçenekleri yer alıyor.  

 

Açıklandığında yeni Honda CR-V fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 09 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo