YENİLENEN HYUNDAİ VELOSTER ORTAYA ÇIKTI

Ototeknikveri     14 Şubat 2015 07:01

Güney Koreli üreticinin tasarımı ile dikkat çeken modeli Veloster'in yenilenen yüzü Chicago Otomobil Fuarı'nda ortaya çıktı.

YENİLENEN HYUNDAİ VELOSTER ORTAYA ÇIKTI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai, makyaj ile güncellediği Veloster modelini Chicago Otomobil Fuarı'nda sergiliyor. Standart modelin yanında, Turbo ve Rally Editipn olmak üzere iki farklı versiyonu daha bulunan yeni Veloster'da, yeni 17 inçlik alaşım jantlar, revize edilen ön kaput ve ön ızgara tasarımı, 10 mm arttırılan lastik genişliği, 225/40R/18 ebatındaki lastiklerle birlikte sunulan 18 inçlik jant seçeneği, sarı renkli dikişlere sahip koyu renkli spor koltuklar, Gelişmiş 7 inçlik dokunmatik ekrana sahip ses/navigasyon sistemi, HD Radyo, "Gözler Serbest" Apple Siri® entegrasyonu, SiriusXM Travel Link (90 günlük deneme sürümü) ve yeni nesil Blue Link sistemi, araçta yapılan güncellemeleri özetliyor. 

 

Bir üst seçenek olan Veloster Turbo ise, 7 vitesli çift kavramalı şanzıman (DCT), özel 18 inçlik alaşım jantlar, daha fazla yan desteklere sahip yeni sportif ön koltuklar, turuncu renkli koltuk destekleri ve iç aksan, özel gösterge tablosu ve kırmızı emniyet kemerleri, ile farklılaşıyor. Rally Edition seçeneğinde ise, sportif yay ve amortisörler, özel hafif 18 inçlik alaşım jantlar, 225/40R18 performans dört mevsim lastikleri, B&M Racing spor vites kolu, karbon fiber görünümlü dış tasarım öğeleri, Rally Edition çıkartmalı paspaslar ve özel mat mavi gövde boyası yer alıyor. Mayıs ayından itibaren Amerika pazarına sunulacak Yeni Veloster'ın tüm resimlerine aşağıdaki galeri linkinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 14 Şubat 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo