OPEL MOKKA'DA YENİ DONANIM SEÇENEĞİ; BUSİNESS

Ototeknikveri     09 Mart 2015 06:37

Önümüzdeki dönemde makyaj ile güncellenecek olan Opel'in SUV modeli Mokka'nın, yeni Business donanım seviyesi ülkemizde 71.045 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

OPEL MOKKA'DA YENİ DONANIM SEÇENEĞİ; BUSİNESS
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel, ülkemizde 115 hp'lik 1.6 litrelik atmosferik benzinli, 140 hp güç üreten 1.4 litrelik turbo benzinli ve 136 hp güç üreten 1.6 litrelik dizel motorlar ile Enjoy ve Cosmo donanım seviyeleri ile satışa sunduğu Mokka modelinde, yeni bir donanım seviyesi daha sunmaya başlıyor. 71.045 TL'den başlayan fiyatlar ile sunulan bu yeni donanım seviyesi olan Business, 140 hp güç üreten 1.4 litrelik turbo benzinli ve 136 hp güç üreten 1.6 litrelik dizel motorlar ile tercih edilebiliyor. Enjoy donanım seviyesinin de altında konumlandırılan Business donanım paketinde, ABS, Aktif Devrilme Koruması (ROM), Ani Fren Desteği (PBA), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Düz Hat Denge Kontrolü (SLS), Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), Elektronik Kalkış Torku Kontrolü (EDC), Elektronik Stabilite Programı (ESP), Lastik Basıncı Takip Sistemi, Start & Stop Sistemi, Virajda Fren Kontrolü (CBC), Vites Değiştirme Göstergesi, 3 noktalı emniyet kemerleri, 4 yönlü koltuk kafalıkları, alarm, arka yan koltuklarda ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme düzeneği, emniyet Kemeri Uyarı Sistemi (ön ve arka), Katlanabilir Pedal Sistemi (PRS), ön yolcu ve yan hava yastığı devre dışı bırakma özelliği, perde hava yastıkları, sürücü ve ön yolcu hava yastığı, yan hava yastıkları, elektrikli direksiyon, gündüz farları, hız sabitleyici (Cruise Control), ön sis farları, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, 17" alaşımlı jantlar, bagaj bölümü düzenleyici, elektrikli ve ısıtmalı, gövde rengi yan aynalar, gövde rengi kapı kolları, sert bagaj zemini, spoyler, tavan rayları, 2 yönlü ayarlanabilir yolcu koltuğu, 4 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu, 60/40 katlanabilir arka koltuklar, arka orta koltuk kafalığı, AUX ve USB bağlantıları, bagaj bölümü aydınlatması, Bluetooth, CD 450 - Radyo/CD/MP3 Çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 6 Hoparlör, deri direksiyon simidi, direksiyondan kumanda sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, klima, yolcu koltuğu sırt cepleri, stepne ve uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi gibi özellikler yer alıyor. 

 

1.4 lt. Turbo ECOTEC 140 HP FWD 6 ileri otomatik, 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP FWD Start & Stop 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik olmak üzere üç farklı kombinasyon ile sunulan Mokka Business'ların fiyatı 71.045 TL ile 80.711 TL arasında değişiyor. Business donanım seviyesindeki Mokka'nın satış fiyatı aynı motor ve şanzıman konfigürasyonuna sahip Enjoy paketli versiyona göre 500 TL daha uygun. Tüm Opel Mokka fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Son Güncelleme : 09 Mart 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo