YENİ 2015 NİSSAN PULSAR'IN TEKNOLOJİLERİ VE ÖZELLİKLERİ

Ototeknikveri     21 Mart 2015 06:12

Nissan, yeni kompakt hatchback modeli 2015 Pulsar, teknolojik özellikleri ve güvenlik donanımları ile dikkat çekiyor.

YENİ 2015 NİSSAN PULSAR'IN TEKNOLOJİLERİ VE ÖZELLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan, tüm sürücülerin erişebileceği premium teknolojiler üretmekle ilgili tutkusunda, Pulsar’ın çıkışı ile kayda değer bir adım daha atıyor. Erişilebilir ve kullanışlı bir dizi yeni teknoloji ile geliştirilen ve tasarlanan Pulsar sektöründe ilk olan –aracın önündeki hareket eden nesneleri tanıma gibi- bir dizi özellikle çıkıyor. Pulsar güvenlik, konfor ve kullanışlılıkta yeni standartlar belirliyor.


Ödüllü Nissan Güvenlik Kalkanı sisteminden Around View Monitor, Active Trace Control ve Forward Emergency Breaking (acil fren) ve yeni jenerasyon NissanConnect infotainment sistemi gibi inovasyonlara kadar Pulsar artık premium özelliklerin sadece lüks araçlar için olmadığını kanıtlıyor.


Çevre Görüntüsü Monitörü (Around View Monitor - AVM)
Pulsar’ın yeni teknoloji paketinin kalbinde Nissan’ın ünlü Çevre Görüntüsü Monitörü yatıyor. Bu kayda değer inovasyon, küçük ve orta boyutlu araba sektöründe halen en ileri ve özellik dolu sistem ve Pulsar’ın güvenlik, görünürlük ve kullanışlılık özellikleri için bir platform oluşturuyor. Sistem ön panjur, bagaj kapağı ve her iki kapı aynalarındaki ufak kameralardan aldığı görüntüleri 360 derece kuşbakışı açısı ile 5.8” Connect uydu ve navigasyon ekranına yansıtıyor. Sistem karmaşık resim işleme yazılımı kullanıyor ve oluşturduğu kuşbakışı resimlerle kamera aracın en üzerindeymiş etkisi veriyor.


Kuşbakışı görüntü sürücüye aracın etrafındaki engellerle ilgili net bilgi veriyor ve sürücünün aracın çevre içerisindeki pozisyonunu daha iyi anlayıp daha hızlı, güvenli ve kolay manevralar yapabilmesine olanak tanıyor. AVM sistemi araba geri vitesteyken otomatik olarak açılıyor. Ayrıca sistem saatte 10 km’ye kadar olan hızlarda yönetim panelindeki kamera butonuna basılarak da aktive edilebiliyor. Sistem ayrıca spesifik bir kameradan video görüntüsü de oynatabiliyor ve park esnasında ya da trafikte sürüş esnasında dinamik görüntü ile sürücüye rehberlik edebiliyor. 

Nissan Güvenlik Kalkanı
İnovatif güvenlik özellikleriyle Nissan Güvenlik Kalkanı Pulsar sürücülerine sıra dışı koruma ve görüş sağlıyor. 

Son Güncelleme : 21 Mart 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo