YENİ 2013 OPEL CASCADA

Ototeknikveri     25 Mart 2013 08:03

Opel\'in yeni geliştridği cabrio\'su Cascada Nisan ayında Avrupa\'da satılmaya başlanacak

YENİ 2013 OPEL CASCADA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel'in Polanya'nın Gliwice şehrindeki fabrikasında üretilecek orta boyutlu bir convertible olan yeni Cascada Nisan ayında Avrupa'da satışa sunulacak. Ülkemizde de kısa süre içinde satışına başlanması beklenen Cascada yüksek sayıdaki kişiselleştirilebilme konfigürasyonlarıyla dikkat çekiyor. Araçta 10 farklı dış renk, 3 farklı tavan rengi, 17 ile 20 inch arasında değişen 9 farklı jant seçeneği, 4 farklı iç döşeme ve 3 farklı bilgilendirme sistemi sunuluyor. 4 farklı motor hacminin sunulduğu Cascada'da en dikkat çekici motorlar 1.4 litre ve 1.6 litrelik benzinli turbolar oluyor. 1.4 litre'de 120 hp ve 140 hp güç seçenekleri mevcut iken 1.6 litrenin sadece 170 hp güç üreten versiyonu olan SIDI Turbo mevcut. Dizel cephesi ise şu an için sadece 2.0 litrelik turbo dizellerden meydana geliyor. İlk seçenek 165 güce sahip CDTI ecoFLEX iken ikinci seçenek çift turboya sahip 195 hp güç üretebilen BiTurbo CDTI ecoFLEX. 

4.7 metrelik şık ve uzun gövdesi ile dört yetişkini birden konforlu bir şekilde ağırlayabilien Cascada, araç 50 kilometre hızla seyir halinde olsa dahi açılıp kapanabilen tam uyumlu yüksek kaliteli şık kumaş tavanı ile dikkat çekiyor. Uzaktan kumanda ile kontrolün standart sunulduğu Opel Cascada’nın kumaş tavanı 17 saniyede açılıp 19 saniyede kapanabiliyor. Tüm koşullar altında 15.000 defa test edilen yeni Opel Cascada’nın tavanı, ön cama tam oturuşu ve çirkin bir görüntü oluşturmaması ile puan topluyor. Opel Cascada cömert olmasa da yeterli bir bagaj alanı sunabiliyor. Tavan kapalı konumdayken 350 litre olan bagaj hacmi, tavan açık konumdayken 280 litreye geriliyor. Elektrikli FlexFold sistemi, arka koltukları tek veya birlikte öne doğru katlayarak daha uzun veya daha büyük eşyaların taşınmasına olanak veriyor.
 
Yeni Opel Cascada’nın obaşarılı bir sürüş karakteristiğine sahip olabilmesi için araçta çapraz çelik barlara sahip sert bir gövde yapısı kullanılmış. Daha önce Insignia OPC ve Astra GTC’de kullanılan gelişmiş HiPerStrut ön süspansiyon ve Watt’s bağlantılı arka süspansiyonda aracın yol tutuşuna katkı sağlıyor. Bunları yeterli bulmayanlar için ise faydaları kanıtlanmış, Opel’in FlexRide Sürüşe Duyarlı Şasi Sistemi sunuluyor. 

Opel Cascada resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Opel Cascada videosu için lütfen tıklayınız.

Opel Cascada bülteni için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 25 Mart 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo