YENİ SEAT İBİZA 2015'İN İKİNCİ YARISINDA TÜRKİYE'DE

Ototeknikveri     10 Mayıs 2015 10:26

Seat'ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni İbiza, bu yılın ikincci yarısından itibaren ülkemizde de satışa sunulacak.

YENİ SEAT İBİZA 2015'İN İKİNCİ YARISINDA TÜRKİYE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İspanyol üretici Seat'ın önde gelen modellerinden biri olan İbiza, verimli motorlar, geliştirilmiş konfor detayları ve kişiselleştirme seçenekleri ile güncellendi. Dış tasarımında büyük değişikliğe gidimeyen aracın iç mekanında kalite seviyesi arttırılmış. LED gündüz aydınlatmasına sahip farlar ile donatılarak mevcut versiyona göre fark ayartılan yeni İbiza, ülkemizde yılın ikinci yarısından itibaren satın alınabilecek. Yeni Ibiza’da sunulmaya başlanan kahverenginin şık bir tonunu oluşturan Bismuth ve parlak mor rengi Velvet adlı gövde renkleri ile fark yaratılırken, güçlü bir kırmızı, sakin bir gri ve siyah, beyaz ve mavi olmak üzere farklı renkler de tercih edilebiliyor. Her renk paketi, seçilen renge uygun döşeme unsurlarıyla birlikte geliyor. Dış bölümde, radyatör ızgarasının çerçevesi ve yan ayna yuvaları Velvet, Bismuth veya tercih edilen diğer renklerde alınırken, içeride ise havalandırma kanal çerçeveleri, direksiyon ve vites kolunun detayları renk paketinin içerisinde yer alıyor. Bir diğer karakteristik özellik de iki renkli alaşımlı jantlar.

 

Güncelleme operasyonu ile yeni İbiza'da, geliştirilerek Euro6 emisyon normlarına uyum sağlayan üç ve dört silindirli motorlar görev yapacak. 1.0 litre hacimli benzinli motori atmosferik besleme ile 75 hp turbo besleme ile ise 110 hp güç üretiyor. Yeni Seat İbiza'nın diğer benzinli motorları ise 90 hp veya 110 hp güç üreten 1.2 TSI motorlar olarak yer alıyor. Dizel cephesinde ise 90 hp güç üreten 1.4 litrelik üç silindirli TDI motor yer alıyor. Bu seçenek manuel şanzıman ile ortalama 3.8 litre ve Start & Stop teknolojisine sahip otomatik şanzıman ile ise ortalama 3.7 litre yakıt tüketiyor. 

 

USB port veya Bluetooth profili üzerinden iPod veya akıllı telefondan müzik yayını yapabilen dokunmatik ekranlı yeni nesil bilgi-eğlence sistemine sahip olan Seat İbiza'da, opsiynel olarak arka kamera ve ön-arka park sensörleri de alınabiliyor. Yeni İbiza'nın giriş seviyesi olan Reference paketinde, yorgunluk tespit sistemi, ikincil çarpışma freni, 5 inçlik dokunmatik ekran ve hız sabitleyici standart olarak sunulurken, bir üst paket olan Style versiyonunda ise LED gündüz sürüş farı, LED arka stop lambaları ve bluetooth standart olarak sunuluyor. 

Son Güncelleme : 10 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo