2016 PORSCHE 911 KAMUFLAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

Ototeknikveri     20 Mayıs 2015 04:56

Makyajlanmış Porsche 911 cabrionun gizli görüntülerini takiben, Porsche 911 klasik tavanlı versiyon da çok az bir kamuflaj ile görüntülendi.

2016 PORSCHE 911 KAMUFLAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Porsche'nin 2016 model yılı ile birlikte güncelleyeceği 911 modeli bazı stil yeniliklerinin yanı sıra, araba geliştirilmiş bir iç kabinle geliyor ve daha fazla model turboşarj özelliğine sahip olacak. Revize edilmiş 911 serisi Eylül'deki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda gün ışığına çıkacak. Aracın siparilerinin ise 2016 başlarında teslim edilmesi öngörülüyor. Makyajlanmış modeldeki mütevazı değişiklikler, yenilenmiş ön tampon ve soğutmayı iyileştiren yeniden modellenmiş hava girişleri ile belirginleşiyor. Arka tamponda bazı ufak değişiklikler var. Daha parlak LED far ve arka lambalar da dikkat çeken özelliklerden. Yeni bir egzoz sistemi ve daha birbirine yakın monte edilmiş egzoz boruları da dış cephedeki değişiklikler arasında.

 

Öte yandan, bazı 911 modellerinin doğal emişli boksör tipi motorları bu model yılında turboşarjlarla yenilenmesi gündemde. Bu konudaki tüyo Porsche Ar-Ge Yöneticisi Wolfgang Hatz'dan geldi. Hem giriş seviyesi Carrera hem de daha güçlü Carrera S modelinde turboşarj yer alabilir.

 

İç kabinde, daha önce 911 Turbo makyajında da görüldüğü gibi, Porsche'nin “Communication Management” dokunmatik ekranlı multimedya sisteminin son versiyonu yer alacak. PDK ile donatılmış modeller 918 Spyder ve Macan SUV'de de olduğu gibi çokfonksiyonlu direksiyon ile başka bazı lüks materyallerle gelecek.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo