2016 KİA NİRO HİBRİT SUV GÖRÜNTÜLENDİ

Ototeknikveri     21 Mayıs 2015 04:39

Yeni Kia Niro hibrit Nürburgring yakınlarındaki Hyundai/Kia test merkezinde test esnasında görüntülendi.

2016 KİA NİRO HİBRİT SUV GÖRÜNTÜLENDİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir süre önce kendisi ile yapılan röportajda Michael Choo bu yeni hibrit SUV ile Kia'nın ürün ailesine gelecekte eklenecek küçük SUV model “KC” arasındaki farkları anlatmış ve Kia Niro ile ilgili bilgi vermişti. Şimdi modelin gizli test esnasında çekilen ilk görüntüleri de ortaya çıktı. Choo kendisi ile yapılan röportajda “Hibrit Niro ve KC (KX3) farklı arabalar. Şu an KC ile ilgili resmi bir yorum yapmıyoruz. Hibrit model içinse, şu an verebileceğimiz tek detay Kia'nın yepyeni bir araba geliştirdiği ve bu arabanın Kia'nın kendi platformu üzerinde geliştirdiği ilk çevre dostu hibrit model olacağı” demişti.

 

Choo arabanın yeni nesil hibrit güç aktarım mekanizmaları ile sunulacağını belirterek plug-in hibrit fonksiyonunun daha sonra ekleneceğini açıkladı. Niro'nun çıkış zamanı, hangi piyasalarda sunulacağı, fiyatları, teknik ayrıntıları daha sonra açıklanacak. SUV şeklindeki profili, tamponlar ve tekerlek bombeleri etrafındaki plastik kaplamaları, düşük biniş yüksekliği ile arabanın dış görünüşü station ile SUV arasında bir crossover gibi.

 

Bu modelle Kia yeni bir sayfa açıyor ve tamamen çevre dostu teknolojiler ve güç aktarım mekanizmaları kullanıyor. Choo bu yeni hibriti “Araştırmalarımızda gördük ki Prius sahipleri bir hibrit araba istiyorlar ama Prius'un tasarımından memnun değiller. Niro bizim bu ihtiyaca cevabımız” şeklinde özetliyor.

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo