YENİ BMW 3 SERİSİ TASARIM OLARAK NE KADAR DEĞİŞTİ?

Ototeknikveri     26 Mayıs 2015 02:12

BMW, başarılı satış rakamlarına ulaşan 3 Serisinin makyaj operasyonunda, aracı sadece ufak görsel değişikliklerle yenilemekle yetindi.

YENİ BMW 3 SERİSİ TASARIM OLARAK NE KADAR DEĞİŞTİ?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW 3 Serisi makyajlandı ancak yenilikleri görebilmek için oldukça fazla dikkatli davranmak gerekiyor. İlk bakışta yeni seri ile eskisi arasında tasarım açısından neredeyse hiç fark yok gibi görünüyor. Genel görünüş itibariyle yenilenen 3 Serisinin daha keskin bir ifadeye sahip olduğu söylenebilir. Bu durum en iyi ön kısımda görülebiliyor. Tamponlardaki revize edilen yan hava girişleri arabaya daha farklı bir hava katıyor ve farların daha dar görünmesini sağlıyor. Farların iç yapısının değiştirilmesi daha modern bir görünüm elde edilmesini sağlamış. Her iki taraftaki lambalar birbirlerinden ayrılarak köşelere daha yakın yerleştirilmişler. Ayrıca, artık opsiyonel olarak full LED farlar kullanılabiliyor.

   

Arabanın arka kısmına baktığımızda neredeyse hiç dokunulmadığını görüyoruz. En belirgin değişimler arka lambalarda. Arka lambalar artık standart olarak LED teknolojisi ile geliyor. Arka ışık grubundaki barlar artık daha kıvrımlı bir görünüşe sahip, bu da arabaya modern bir hava katıyor.

   

İç kabinde göze çarpan değişimlerse kontrol düğmelerinin bir kısmında krom kullanımı, orta konsolda parlak piyano siyahı ve bardak tutacaklarında sürgülü kapaklar. Bunlar biraraya geldiğinde daha şık ve düzgün bir görünüm elde edilmiş.

   

Son Güncelleme : 27 Mayıs 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo