2016 LADA VESTA İÇ KABİNİ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Ototeknikveri     03 Haziran 2015 02:06

Yeni Lada Vesta 2016'nın iç mekan görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Yeni Lada Vesta yıl sonuna doğru gün yüzüne çıkacak.

2016 LADA VESTA İÇ KABİNİ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lada'nın yepyeni Vesta sedan deneme üretimi Doğu Rusya'daki AvtoVAZ fabrikasında başlamak üzere. Yeni Vesta anavatanında Kasım ayından itibaren showroomlarda görünmeye başlayacak. Yeni Lada Vesta'nın iç kabinini gösteren üç fotoğraf yayınlandı. İç kabin üretim versiyonunda da Lada Vesta konseptini büyük ölçüde yansıtacak. Modern iç mekanın en karakteristik öğeleri 3 kollu direksiyon, orta konsolda Bluetooth bağlanabilirliğe sahip multimedya sistemi, manuel vites ve geleneksel mekanik el freni. Yeni Vesta yüksek donanım seviyelerinde çift ön hava yastıkları, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir yan aynalar, otomatik silecekler, otomatik farlar ve ABS ile donatılacak.

   

Dış tasarımı Lada'nın daha önce Mercedes ve Volvo'nun tasarım şefliğini yapmış Steve Mattin'in oluşturduğu yeni tasarım felsefesi üzerine kurulmuş. Tasarımda Lada'nın alameti farikası ön tampondaki “X” motifi ve yan gövde panelleri dikkat çekiyor. Yeni stil arabanın önceki jenerasyonu olan Lada Priora'dan izler taşıyor. Arabanın uzunluğu 4.410 mm, genişliği 1.764 mm, yüksekliği ise 1.497 mm ve aks açıklığı ise 2.635 mm. Yeni Lada Vesta, AvtoVAZ ve Renault-Nissan tarafından geliştirilmiş “Lada B” platformu üzerine inşa edilmiş.

Motor seçenekleri arasında 8 valfli konfigürasyona sahip, 87 bhp gücünde, 1.6 litre doğal emişli benzinli motor ve 106 hp gücünde 16 valf bir başka versiyon var. Her iki motor da 5 kademe manuel vitesle donatılmış. 16 valf motor için otomatik vites opsiyonu da var. 114 hp güç çıkışına sahip 1.6 litre Renault-Nissan yapımı bir 16 valf motor seçeneğinin daha sunulabileceği de söylentiler arasında. Bu motor 5 kademeli manuel vitesle gelecek.

Son Güncelleme : 03 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo