2016 SUBARU LEGACY VE OUTBACK GÜNCELLEMELERİ

Ototeknikveri     03 Haziran 2015 02:52

Subaru 2016 Legacy ve Outback modellerini bir dizi güncellemeden geçireceğini duyurdu.

2016 SUBARU LEGACY VE OUTBACK GÜNCELLEMELERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru Amerika pazarına sunduğu  Legacy ve Outback modellerini 2016 yılı yenilikleri kapsamında ufak değişikliklerle güncellediğini duyurdu. Modeller kısa süre önce yeniden tasarlandığı için bu yılın değişiklikleri kısmen daha az olacak. Elektrikli direksiyon sisteminde düzenlemeler, farlar ve ön cam silecekleri için otomatik açma kapatma modu da güncellemeler arasında yer alacak. Her iki araçta da ayrıca EyeSight sürüş yardımı sistemi ve Lane Keep Assist şerit koruma fonksiyonu yer alacak. Sistem araba şeritten çıkmaya başlarsa sürücüyü uyarıyor ve arabanın orijinal şeridine geri dönmesinde sürücüye yardımcı oluyor.

Acil durum yardımı, arabanın sağlığına dair aylık raporlar, yol yardımı, bakım uyarıları gibi hizmetler sunan Starlink güvenlik sistemi de yeni güncellemede bulunan önemli özelliklerden. Starlink Safety Plus & Security Plus paketi ise ek olarak çalınan araba kurtarma servisi, güvenlik alarmı bildirimleri, uzaktan kilitleme ve açma, uzaktan korna ve far açıp kapatma, arabanın yerini tespit etme gibi özelliklere sahip.

 

2016 Legacy ve Outback bu yaz satışa çıkacak ve Legacy 21 bin 745 dolardan, Outback ise 24 bin 995 dolardan başlayan fiyatlarla Amerika'da satılacak.

Son Güncelleme : 03 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo