2016 SKODA SUV ALP DAĞLARINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Ototeknikveri     03 Haziran 2015 03:49

Skoda Snowman / Polar prototip aracı Alp dağlarında test esnasında gizlice görüntülendi. Yeni model yıl sonuna doğru tanıtılacak.

2016 SKODA SUV ALP DAĞLARINDA GÖRÜNTÜLENDİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda'nın SUV segmentindeki ikinci modeli olacak aracın prototipi Alp Dağları'nda zorlu şartlar altında yapılan testler sırasında görüntülendi. Yeti gövdesi altında gizlenen aracın tasarımı için henüz söylenebilecek fazla bir şey yok. Test aracının iç kabini de yine beş kapılı bu kompakt crossover modelden alınmış. Yeni modelin 4.6 metre uzunluğunda olması ve 7 kişi kapasiteli daha geniş bir iç kabin sunması bekleniyor. Skoda'nın orta boyutlu SUV modeli için Snowman ya da Polar ismini kullanacağı öngörülüyor. Araç MQB B platformu üzerine inşa edilecek ve standart önden çekişli sürüş sistemine sahip olacak. Öte yandan bazı motor seçenekleri dört çekişli sistemle gelecek ve araca iyi düzeyde off-road yetenekleri ve yüksek çekiş kapasitesi kazandıracak.

Yeni Skoda modelinin, 7 koltuklu SUV'nin sınıfında en geniş iç mekanlardan birine sahip olması ve yeni Superb modelindekilere benzer bir dizi akıllı fonksiyon sunması bekleniyor. Yeni Skoda SUV, yıl sonuna doğru tanıtılacak ve ardından Skoda'nın Kvasiny fabrikasında üretime girecek. Satışı ise 2016'nın ilk aylarında başlayacak.

Son Güncelleme : 03 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo