YENİ VOLKSWAGEN T6 CALIFORNIA

Ototeknikveri     12 Haziran 2015 02:30

Volkswagen yeni California modelini tanıttı. VW California, yeni T6 Transporter altyapısında yükselen kamp kullanımına uygun bir model olmasıyle öne çıkıyor.

YENİ VOLKSWAGEN T6 CALIFORNIA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz günlerde yeni jenerasyon T6 Transporter modelini tanıtan Volkswagen, şimdi de aracın kamp amaçlı kullanıma uygun seçeneği olan California'yı tanıttı. Yeni T6 üzerine inşa edilen California 7 yolcu kapasitesinin yanında Beach adlı giriş seviyesinden itibaren takılıp çıkartılabilir bir piknik masası ve arkaya monte edilebilen katlanan sandalyeler ile geliyor. Coast adlı orta donanım seviyesinde müşterilere paslanmaz çelik lavabolu bir yemek pişirme alanı, ocak ve 42 litre kapasiteli buzdolabı sunuluyor. Modelde ayrıca kaliteli mobilyalar, alüminyum ve ahşap aksanlar yer alıyor. En üst donanım seviyesi olan California Ocean ise çift camlı pencereler ve elektrikli açılır tavan ile geliyor. Diğer dikkat çeken özellikler ise adaptif LED farlar ve ısıtmalı koltuklar.

 

Yeni Volkswagen T6 California, 84 hp ile 204 hp arasında değişen güç çıkışlarına sahip 2.0 litrelik TDI dizel motorların yanında 150 hp ve 204 hp alternatiflerini sunan benzinli TSI motorlarla alınabiliyor. Ülkemizde satışa sunulması beklenmeyen Volkswagen California, Almanya'da 41.430 Euro'dan başlayan fiyatlarla sipariş edilebiliyor. Volkswagen Transporter'ın California verisyonu ilk olarak tanıtıldığı T3 modelinde 22.000 adet, T4 modelinde 39.000 adet ve son olarak sunulan T5 seçeneğinde ise 50.000 adetlik toplam satış rakamına ulaştı.  

Son Güncelleme : 12 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo