2015 HYUNDAİ TUCSON MOTOR, VİTES VE AKTARMA SEÇENEKLERİ

Ototeknikveri     29 Haziran 2015 06:36

Hyundai Tucson'da, benzinli ve dizel motorun yanında, şanzıman ve aktarma tipine göre değişen 10 farklı versiyon sunuluyor.

2015 HYUNDAİ TUCSON MOTOR, VİTES VE AKTARMA SEÇENEKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai'nin kompakt SUV segmentinde yer alan ix35 modelinnin yerini alacak yeni nesil modeli Tucson, atmosferik ve turbo olarak iki farklı güç çıkışı ile sunulan 1.6 litrelik benzinli motorların yanında 1.7 ve 2.0 litrelik dizel motorlar ile sunulacak. Araçta manuel veya otomatik şanzımanın yanında önden çekiş veya dört tekerlekten çekiş kombinasyonlarının sunulacak olması yeni Tucson'daki seçenek sayısının 10'a yükselmesini sağlıyor. yeni Tucson'da 135 hp güç üreten 1.6 litrelik GDi ünite sadece manuel şanzıman ve önden çekiş ile kombine ediliyor. 177 hp güç üreten 1.6 T-GDi motor ise manuel şanzıman ile hem önden çekiş hem de dört tekerlekten çekiş ile alınabilirken, 7 DCT adlı çift kavramalı otomatik şanzıman ile sadece dört tekerlekten çekiş olarak alınabilecek. 

 

Aracın dizel cephesinden ise 116 hp güç üreten 1.7 litrelik ünite sadece manuel şanzıman ve önden çekiş ile kombine edilerek aracın giriş seviyesini oluşturacak. 136 hp ve 184 hp olmak üzere iki farklı güç çıkışına sahip olan 2.0 litrelik dizel ise, her iki seçenekte de dört tekerlekten çekiş ile manuel veya otomatik şanzıman alternatifleriyle alınabilecek. Ayrıca 136 hp'lik versiyonda önden çekiş ve manuel şanzıman birlikteliği de sunulacak. Ağustos ayında ülkemizde de satışına başlanacak yeni Hyundai Tucson'ın 1.6 litrelik benzinli seçenekleri ile Türkiye pazarına sunulacak. Hyundai Tucson modeli incelemek için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 29 Haziran 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo