SKODA'DA KÖPEK SAHİPLERİNE ÖZEL AKSESUARLAR

Ototeknikveri     25 Temmuz 2015 06:51

Skoda, köpeklerini araçlarında da yanlarında ayırmak istemeyenler için orjinal aksesuar kapsamında bir çok yeni donanım sunuyor.

SKODA'DA KÖPEK SAHİPLERİNE ÖZEL AKSESUARLAR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda’nın Orijinal Aksesuar seçenekleri arasında köpeklerin rahat edeceği birçok özel ürüne ulaşılabiliyor. Köpek Emniyet Kemeri, kazalar sırasında köpeğinizin sabit kalmasını ve güvende olmasını sağlıyor. Emniyet kemeri aynı zamanda köpeğinizin arka koltuktan başka alanlara gitmesini de engelliyor ve sürücüyü rahatsız etme ihtimalini ortadan kaldırıyor. S-XL aralığında dört farklı boyuta sahip Köpek Emniyet Kemeri, aynı zamanda dışarıda yapılacak yürüyüşler için de kullanılabiliyor.

 

Skoda’nın köpeklere özel olarak ürettiği aksesuarlar arasında Arka Koltuk Koruma Örtüsü ise döşemelerin temiz kalmasını sağlıyor. Bu aksesuar ister Superb olsun ister Fabia olsun tüm otomobillerin boyutuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış. Kolay yıkanabilir ve su geçirmezlik özelliğe sahip malzemeden imal edilen örtünün kaydırmaz yüzeyi hareket halinde köpeğinizin daha da güvende kalmasını sağlıyor.

 

Station modeller için yapılan bagaj ızgarası ise köpeğinizin bagaj alanında kalmasını sağlıyor. Ayrıca istendiğinde bagaj alanı ikiye ayrılarak çantalarınızın ve köpeğinizin en güvenli biçimde taşınmasına imkan tanıyor. Bagajınıza tam oturan çift taraflı bagaj halısı ise, bir tarafının kolay temizlenen kauçuk diğer tarafının halı olmasıyla pratikliği artırıyor.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo