BENTLEY BENTAYGA FRANKFURT'TAN ÖNCE İNTERNETE SIZDI

Ototeknikveri     13 Ağustos 2015 03:31

Üretime hazır durumdaki Bentley Bentayga'nın gizli görüntüleri gelecek ay Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapılacak tanıtımından önce internete sızdı.

BENTLEY BENTAYGA FRANKFURT'TAN ÖNCE İNTERNETE SIZDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lüks otomobil üreticisi Bentley'in beklenen yeni SUV modeli Bentayga'nın 1:18 ölçeğinde pres döküm bir modelinin yer aldığı görüntüler bir Çin web sitesine gönderildi. Görüntülerdeki maketin Frankfurt Otomobil Fuarı'ndaki tanıtımda VIP konuklara dağıtılmak için bir Çinli oyuncak firması tarafından üretildiği öğrenildi. Bentley olayı doğruladı ve görüntüleri sızdıran kaynağı araştırdıklarını belirtti ancak görüntülerdeki aracın gerçekten Bentayga'nın üretim versiyonu olup olmadığına dair ne bir doğrulama ne de bir yalanlama var. Bentayga'nın test araçları Frankfurt'taki tanıtım yaklaşırken görülmeye devam ediyor. Test araçlarının boyutları ve şekillleri görüntülerdeki maket ile örtüşüyor. Arabanın dikkat çekici ön panjuru, yuvarlak farları ve geniş hava girişleri test araçlarında da, maket üzerinde de görülebiliyor.

 

Bentley Bentayga 2016'da 130 bin Sterlin üzerinde bir başlangıç fiyatı ile satışa çıkacak. Rakipleri arasında Range Rover SVAutobiography, Rolls-Royce Project Cullinan SUV ve Lamborghini Urus da var. Eğer maketlerin gerçek Bentayga'yı yansıttığı doğrulanırsa, bu bir otomobilin tanıtımından önce fotoğraflarının sızdığı ilk olay olmayacak. Geçen yıl Land Rover'ın yeni Discovery Sport modeli de tanıtımından önce döküm modelinin görüntüleri ile internete sızmıştı. Yine bu yılki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak Porsche'nin yeni GT3 RS modelinde de aynı durum yaşandı.

Son Güncelleme : 13 Ağustos 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo