2019 VW GOLF MK VIII DAHA GENİŞ İÇ KABİN İÇİN BÜYÜYOR

Ototeknikveri     01 Eylül 2015 04:29

Volkswagen VW Golf Mk VIII için henüz bir yenileme yapmadıysa da, yeni nesil VW Golf Mk VIII ile ilgili pek çok haber, yeni detaylar ve illüstrasyonlar gelmeye devam ediyor.

2019 VW GOLF MK VIII DAHA GENİŞ İÇ KABİN İÇİN BÜYÜYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Autobild 2019 VW Golf'ün yeni illüstrasyonlarını yayınladı ve görüntüler yeni modelden ne beklememiz gerektiğine dair bir fikir veriyor. Her nesilde olduğu gibi VW Golf daha geniş bir iç kabin için boyut olarak büyüyecek. Volkswagen'in yeni tasarım felsefesini yansıtacak model Golf'ün tasarımında da evrim niteliğinde bir adım. İç kabinde pek çok tasarım detayı VW Golf R Touch konseptinden gelebilir. Geniş dokunmatik multimedya ekranı, dokunmatik HVAC (havalandırma ve klima) kontrolleri ve sanal kokpit kontrol ekranı bu detaylardan bazıları. MQB platformunun yeni bir versiyonu üzerine inşa edilecek arabada gövde konstruksiyonu için aluminyum ve plastik gibi hafif materyaller kullanılacak.

Motorlara gelince, standart VW Golf MQB platformu ile uyumlu 1.0 TSI benzinli motorun da dahil olduğu oldukça çeşitlilik arz eden bir seri ile çıkabilir. Golf GTE gibi hibrit bir versiyon ve tam elektrikli bir versiyonun da sonradan seriye eklenmesi bekleniyor. 300 hp VW Golf GTI ve en üst donanım seviyesi olarak 400 hp çıkış gücüne sahip Golf RS gibi versiyonlar da ihtimal dahilinde.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo