MERCEDES S SERİSİ CABRİO RESMİ OLARAK TANITILDI

Ototeknikveri     02 Eylül 2015 03:38

Mercedes internete sızan gizli çekilmiş görüntülerin hemen ardından S Serisi Cabrio'yu resmi olarak gün ışığına çıkarttı.

MERCEDES S SERİSİ CABRİO RESMİ OLARAK TANITILDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Tüm zamanların en iyi ve en özel S Serisi modeli” olarak tanıtılan yeni S Cabrio, S-Class Coupe ile pek çok ortak noktaya sahip. İki modeli ayıran en önemli özellik ise Cabrio'nun üç katmanlı akustik açılabilir tavanı ve tavanın siyah, koyu mavi, bej ve koyu kırmızı renk seçenekleri. Büyük boyutuna karşın tavan saatte 60 kilometreye kadar olan hızlarda sadece 20 saniyede açılıp kapatılabiliyor. İç kabinde de coupe etkileri görülüyor. Yeni THERMOTRONIC akıllı klima kontrol sistemi tavanın açık ya da kapalı olmasından bağımsız şekilde yolculara en iyi iklim konforunu sağlıyor. Cabrio model için aynı zamanda deri, napa deri ve designo exclusive napa deri döşeme seçenekleri sunulmuş.

 

Ayrıca Warmth Comfort paketi ile ısıtmalı koltuklar, ısıtmalı kol koyma yerleri ve çok fonksiyonlu ısıtmalı direksiyon konforu elde edilebiliyor. Müşteriler isterlerse AIR-BALANCE paketini de sipariş ederek kabin içinde çeşitli güzel koku seçeneklerinden faydalanabiliyorlar. AIRCAP otomatik rüzgar koruma sistemi ya da AIRSCARF boyun seviyesinde ısıtma sistemi de sipariş edilebiliyor.

 

Giriş seviyesi S500 Cabrio 455 hp güç çıkışı ve 700 Nm torka sahip twin-turbo 4.7 litre V8 motor ile geliyor. Daha güçlü bir seçenek isteyen müşteriler S63 AMG ya da S63 AMG 4MATIC Cabrio versiyonlarını seçebiliyor. Bu versiyonlarda 585hp güç çıkışı ve 900 Nm torka sahip twin-turbo 5.5 litre V8 motor bulunuyor. Bu motor ile dört çekişli sürüş sisteminde araba sıfırdan saatte 100 kilometre hıza 3.9 saniyede çıkabiliyor. Maksimum hız ise (elektronik olarak sınırlandırılmış) saatte 250 kilometre.

 

Mercedes S Serisi Cabrio Aralık ayında Almanya'da siparişe açılacak, ilk teslimatlar 2016 yılının bahar aylarında yapılacak.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo