MERCEDES AMG C63 COUPE EDITION 1

Ototeknikveri     06 Eylül 2015 03:28

Mercedes, yeni C Serisi Coupe'nin model gamının en üstünde yer alacak sportif seçenek olan AMG C63 Coupe Edition 1 modelini tanıttı.

MERCEDES AMG C63 COUPE EDITION 1
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes AMG C63 Coupe ve C63 S Coupe Edition 1 modellerini tanıttı. Yeni C63 Coupe'nin piyasaya çıkışının ardından bu modeller de satışa sunulacak. Özel modeller iki farklı dış cephe tasarımı ile sunulacak. İlki S modele özel olacak ve Magno Selenite mat gri renk seçeneği ve sarı film kaplama ile gelecek. Sarı spor şeritler motor kaputunu, tavanı, bagaj kapağını ve marşbiyellerin üzerindeki yan çizgileri donatıyor. Stili olağanüstü hafiflikte mat siyah 5 duble telli Performance dövme tekerlekler tamamlıyor. C63 S Coupe Edition 1, yüksek performanslı seramik fren sistemiyle donatılmış.

 

İkinci Edition 1 versiyonu mat grafit grisi spor şeritlere ve opsiyonel seramik yüksek performanslı fren sistemine sahip. Her iki versiyon da parlak siyah AMG Aerodynamics Paketi ile yükseltilebiliyor. Paketle birlikte ön spoyler, yan etekler, yan hava girişi kenarları, arka difüzör ve başka noktalarda da değişiklikler geliyor.

 

İç kabinde AMG Performance koltuklarda Nappa deri döşeme, kapı orta panellerinde, kol koyma yerlerinde, direksiyonda sarı kontrast dikişler, DINAMICA mikrofiber düz dipli direksiyon yer alıyor.

 

Kaputun altında 4.0 litre V8 biturbo motor bulunuyor. Motorun güç çıkışı 476 hp ya da 510 hp seçeneklerine sahip. Performans donanımı elektronik kontrollü şok emicili AMG Ride Control süspansiyon, AMG Dynamic Select vites modları ve arka aksta kilitli diferansiyel ile tamamlanıyor.

Son Güncelleme : 06 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo