KİA'NIN YENİ SPORTAGE İLE AVRUPA HEDEFLERİ

Ototeknikveri     14 Eylül 2015 07:54

Kia'nın Avrupa pazarında en çok satılan modeli olan Sportage, yakında yollara çıkacak yeni nesliyle daha da iddialı olacak.

KİA'NIN YENİ SPORTAGE İLE AVRUPA HEDEFLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesline ulaşan yeni Kia sportage kompakt SUV büyük oranda şu an piyasada bulunan başarısı üzerine kurulu. Model, rekabetin giderek kızıştığı piyasada müşterilere inovatif ve sofistike bir ürün sunuyor. Yeni görünüme sahip iç kabin yüksek kalite materyaller ve tasarım bütünlüğünün yanı sıra büyük pratiklik, konfor, bağlanabilirlik ve güvenlik sağlayan bir dizi teknoloji ile geliyor. Yeni ve güncellenmiş motorlar ve şanzımanlar geliştirilmiş verimlilik ve performans sağlarken, sürüş ve yolculuk kalitesi de arttırılmış. İlk kez, yeni bir “GT Line” özelliği Sportage müşterilerine sunuluyor. Sportage modelinden daha sportif bir sürüş deneyimi isteyenler için geliştirilmiş GT Line versiyonu standart Sportage'ın tüm esnekliğini korurken dinamik ve görsel açıdan çok daha çekici. 

 

Kia Motors Europe Başkanı Michael Cole yeni Sportage ile ilgili şunları söylüyor: “Kia Sportage son yıllarda Avrupa'daki büyümemizi ve başarımızı sürdürmemizde yardımcı oldu. Bizim için çok önemli bir araba. Daha fazla müşteri SUV'leri tercih ediyor ve hızla büyüyen kompakt segmentinde rekabet her zamankinden daha da yoğun. Avrupa'da Sportage Kia'nın amiral gemisi konumunda. Marka değerlerimizi temsil ediyor ve Avrupa'daki satışlarımızın en az %25'ini oluşturuyor. Bu yoğun rekabet altındaki segment genişlemeye devam ediyor, yeni Sportage piyasa liderleri arasındaki konumumuzu güçlendirecek. İnovasyon, özgün tasarım yüksek materyal kalitesi ile öncülük edeceğiz”. 

 

Kia Sportage Kia'nın Slovakya Zilina fabrikasında üretiliyor ve markanın Avrupa'daki en iyi satan otomobili. Avrupa'da 2014 yılında 97 bin adet Sportage satıldı, bu da Kia satışlarının %27.5'ini oluşturuyor. 

 

Son Güncelleme : 14 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo