Yeni nesil KIA Sportage’ın global lansmanı

Ototeknikveri     15 Eylül 2015 01:30

KIA, Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni Sportage’ın dünya lansmanını gerçekleşirtirirken, Yeni Optima'nın da Avrupa gösterimini yapıyor.

Yeni nesil KIA Sportage’ın global lansmanı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

KIA, Frankfurt’ta Yeni Sportage'ın üzerindeki gizem perdesini kaldırdı. Dördüncü nesli geliştirilen Yeni Sportage kompakt SUV, alıcılara pazarın giderek rekabetçi hale gelen bir segmentinde yenilikçi ve sofistike bir paket sunuyor. Yeni Sportage, üretimi biten modelin başarısına kapsamlı eklemeler yaparak, çekici ve tamamen yeni bir dış tasarım, gelişmiş bir dizi yeni teknolojik özellikler ve daha yüksek kalite sunarak otomobil sevenlerin karşısına çıktı. Aracın içi modern tasarımıyla dikkat çekerken, daha yüksek kalitede malzemeler kullanıldı. Bununla birlikte konfor ve güvenliği iyileştirecek bir dizi teknoloji devreye alındı. Yeni Sportage’ın sürüş ve tutuş performansları iyileştirilirken, yenilenen motor ve şanzıman serisi verimlilik ve performans artışını beraberinde getirdi.

 

Frankfurt Otomobil Fuarı’nı ziyaret eden Sportage müşterileri, yeni bir “GT Line” versiyonu ile ilk kez tanıştı. Sportage araçlarında daha spor bir sürüş deneyimi arayanlara hitap etmek üzere tasarlanan ve geliştirilen GT Line modeli, standart Sportage'ın çok yönlülüğünü her anlamda sunarken görsel ve dinamik cazibe arzulayan müşterilere aradıkları keyfi yaşatıyor.

 

KIA'nın Avrupa'daki satışlarının dörtte birinden fazlasını teşkil eden Yeni Sportage, markanın Avrupa'da en çok satılan modeli olmaya devam ediyor. Yeni model Avrupa'da 2016'ın 1. çeyreğinde satışa sunulacak.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo