MINI DAHA BÜYÜK MODELLER PLANLIYOR

Ototeknikveri     22 Eylül 2015 08:07

Mini yetkilileri Clubman modelinin firmanın tek büyük modeli olmayacağını, Countryman'in yerini alacak bir SUV geliştirdiklerini açıkladı.

MINI DAHA BÜYÜK MODELLER PLANLIYOR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Başkan yardımcısı Sebastian Mackensen'e göre, Mini Clubman firmanın en büyük modeli ünvanını uzun süre elinde tutamayabilir. Yeni Clubman daha önce Mini modellerinin en büyüğü olan Countryman'den 158 mm daha uzun, 10 mm daha geniş ve 119 mm daha alçak. Öte yandan, markanın geleneksel hayranları ise boyuttaki büyümenin markanın değerlerine ters düşmesi anlamına geldiğini belirterek eleştiriler yöneltiyorlar. Başkan yardımcısı Mackense ise bununla ilgili şunları söylüyor: “Mini boyut olarak küçük anlamına gelmek zorunda değil. Kendimizi sınırlamamalıyız. Öte yandan, aslında firmamızdan çok yakın zamanda daha büyük bir model beklemiyorum, bunu da belirtmeliyim. Kişisel olarak Mini'nin sadece bir otomobilden daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Gelenekçiler ve hayran kitlesini oluşturan müşteriler tarafından çizilmiş bazı marka sınırları var ve buna saygı duyuyorum ancak dünya da dönmeye devam ediyor. Her şey değişiyor ve gelişiyor, bu kaçınılmaz. Bazen hayatta bir şeye alışırsınız ve bunu değiştirmekte zorlanabilirsiniz ancak yeni olana da zamanla alışır ve faydalarını görmeye başlarsınız”.

 

Mackensen ayrıca daha büyük bir model çıkartmadan önce müşterilerini ve potansiyel müşterilerini de dinleyeceklerini belirtti ve bir Mini'nin nasıl olması gerektiğinin cevabını en iyi müşterilerin verebileceğini ifade etti. Mini'nin Countryman'in yerini alacak bir model üzerinde çalıştığı biliniyor. Yeni model orijinal SUV formunda olacak.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo