2017 Skoda Octavia'ya 3 Silindirli Motor

Ototeknikveri     01 Ekim 2015 09:56

Skoda, güncel Octavia modelini 2017 yılında yapacağı kapsamlı makyaj operasyonu ile güncelleyecek.

2017 Skoda Octavia'ya 3 Silindirli Motor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda Octavia'nın 2019 yılında tamamen yenilenmesi bekleniyor. Bunun öncesinde, Skoda C segmentindeki başarılı modelini 2017 yılında geniş kapsamlı bir operasyon ile makyajlayacak. Bu makyajla birlikte üç silindirli motor seçeneklerinin eklenmesinin beklendiği Octavia'nın, Alman medyasında yayınlanan modellemede görüleceği üzere, özellikle ön yüzünde önemli değişikliklere gidilecek. Farlar 2009 Mercedes E Serisi'ne benzer şekilde bölünmüş olacak. Ayrıca resimde görüldiği gibi modifiye edilmiş radyatör ızgarası ve krom bir şeritle ayrılmış ve dikdörtgen sis lambalarıyla tamamlanan yeni ön tampon araçta yer bulacak. 

 

İç kabinde pek çok yenilik bulunacak, iyi kalite materyaller ve daha modern bir his yaratmak için yeni renkler kullanılacak. İç kabindeki yenilikler arasında akıllı telefonlar için daha iyi entegrasyon ve daha iyi bağlanabilirlik sağlayan, gerçek zamanlı trafik bildirimi veren navigasyona sahip multimedya sistemi de yer alıyor. Bir dizi yeni güvenlik özelliği ve sürüş yardımı sistemleri de makyaj kapsamında sunulacak.

 

Alman medyasında çıkan haberlerde ayrıca, Octavia'nın mevcut motorların yanı sıra yeni üç silindirli motorun da 90 – 120 hp arası güç çıkışı seçenekleriyle sunulacağı belirtiliyor. Bu motorlar şu anki dört silindirli motorlardan %10 daha verimli olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Son Güncelleme : 02 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo