2016 BMW X3 PROTOTİPİ GÜNEY ALMANYA'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Ototeknikveri     08 Ekim 2015 02:50

BMW X3'ün ağır kamuflaj altındaki bir prototipi Güney Almanya'da kamuya açık yollarda ilk testler esnasında görüntülendi.

2016 BMW X3 PROTOTİPİ GÜNEY ALMANYA'DA GÖRÜNTÜLENDİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mart ayında fotomuhabirler İskandinavya'da üçüncü nesil X3'ü (kod adı G01) görüntülemişti. Şimdi otomobilden bu kez BMW'nin merkezine yakın bir noktada yeni fotoğraflar geldi. İki görüntü arasında fazla fark yok çünkü araç hala ağır kamuflaj altındaki bir erken prototip, orijinal farları da üzerinde yer almıyor. Ağır kamuflaja rağmen, yeni X3'ün şu an piyasada olan modele oldukça benzer göründüğünü fark edebiliyoruz. BMW tasarımcıları sadece yumuşak bazı değişiklikler yapmış. Araç BMW'nin yeni geliştirilen CLAR platformu üzerine inşa edilecek. Bu platform sayesinde otomobil boyut olarak büyüse de epey ağırlık kaybedebilecek. Yeni modelde iç kabin de daha geniş olacak. “Ben daha da büyüğünü isterim” diyenler için uzun aks aralıklı bir versiyon da (kod adı G08) yalnızca Çin için piyasaya sürülecek.

 

Standart X3 gelecek yılın ikinci yarısında satışa çıkacak. Bir X3 M versiyonunun da M3 motoru ile 2018'de çıkması muhtemel. Yakıt ekonomisine önem verenler ise hibrit versiyonu bekleyebilir. Bu versiyonda 330e'den ödünç alınmış donanım ya da daha büyük X5 xDrive40e'de kullanılan sistemin bir uyarlaması yer alabilir. Modelin tanıtımı 2016 Paris Motor Show'da yapılacak, satışlar hemen ardından başlayacak.  

Son Güncelleme : 08 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo