Subaru'nun 2015 Tokyo Fuarı Yenilikleri

Ototeknikveri     08 Ekim 2015 01:00

Subaru Tokyo fuarında iki yeni konsept tanıtacak: VIZIV Future ve Impreza 5 kapılı.

Subaru'nun 2015 Tokyo Fuarı Yenilikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru, Tokyo Otomobil Fuarı için hazırladığı konseptlerin ilk bilgilerini yayınladı. İlk çıkacak VIZIV Future (Vision for Innovation / İnovasyon için Vizyon) konsepti crossover şeklinde olacak. Subaru'ya göre konsept otomatik sürüş sistemleri ve çok sayıda yeni güvenlik teknolojileri içeren geleceğin otomobillerinin önizlemesini sunuyor. Konsept aslında 2013 VIZIV ve 2014 VIZIV 2 konseptlerinin bir devamı olacak. Üretime daha hazır bir görüntü çizen model için yeşil ışık yakıldığı takdirde arka kapıların konvansiyonel şekilde olması bekleniyor. VIZIV Future konsepti yeni nesil bir güç aktarım mekanizmasına sahip. Araçta Levorg'dan alınmış turboşarjlı benzinli motor ve arkaya yerleştirilmiş gelişmiş elektrikli motor kombinasyonu bulunuyor. Elektrikli motorun arkada bulunması dört çekişli sürüş sisteminin sunulabilmesini sağlıyor. Bu sayede yumuşak ve lineer bir hızlanma performansı ve düşük yakıt tüketimi elde ediliyor.

Impreza 5 kapılı konsepti ise Subaru tarafından yeni nesil Impreza'nın bir tasarım çalışması olarak tanımlanıyor. 2011 yılından beri satılan dördüncü neslin yerini alacak yeni Impreza gelecek yıl piyasaya çıkacak. Şu anda modelin sadece tasarım çizimleri var ve çizimler çok fazla fikir vermese de oldukça çekici görünüyor. Alçak sürüş pozisyonu, eğimli tavan çizgisi, tavana monte spoyler, güçlü görünümlü çamurluklar ve C şeklinde LED far yuvaları ile model sportif bir görüntü veriyor.

 

Subaru konseptte hangi motorlar kullanılacağını henüz açıklamadı, detaylar 28 Ekim'de VIZIV Future ve Impreza 5 kapılı Tokyo Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri yaptığında ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 08 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo