LADA XRAY'DEN YENİ FOTOĞRAFLAR

Ototeknikveri     08 Ekim 2015 01:26

Rusya'da Lada Vesta'nın çıkışını takiben, AvtoVAZ önümüzdeki aylarda ikinci yeni ürünü Lada Xray'i tanıtacak.

LADA XRAY'DEN YENİ FOTOĞRAFLAR
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aracın seri üretiminin Aralık ayı ortasında başlaması bekleniyor. Xray, kendisinden önce çıkacak Vesta sedan modeli kadar yerel olmayacak. Araç, crossover gibi stilize edilen hatchback konsept olarak Lada X-Ray 2 adıyla Moskova Motor Show'da sergilenmişti. Lada Xray'in dış tasarımı markanın en yeni tasarım diline sahip. Yeni ön yüz X motifi taşıyor. İki şeritli ön panjuru bir çift geniş far tamamlıyor, yuvarlak sis lambaları da ön alt kısmında göze çarpıyor. Yan profilde iki X motifli karakter çizgisi tasarımı vurguluyor. Aracın yerden yüksek yapısı da dikkat çekiyor. Arka kısımda ise arka farlar, arka silecek, arka park sensörleri ve tamponda siyah plastik kaplama dikkat çekiyor.

 

En üst donanım seviyeleri 7 inç dokunmatik ekran, Bluetooth bağlanabilirliği, FM/AM, USB ve AUX portları, direksiyon üzerinde kontrol düğmeleri, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir kanat aynaları, otomatik farlar, otomatik silecekler, ERA-GLONASS acil yanıt sistemine sahip SOS fonksiyonu ve arka görüş kamerası ile gelecek.

 

Üretim versiyonu Lada XRAY, Renault Sandero platformunu kullanıyor ve üç farklı motor seçeneğiyle sunulacak: 1.6 litre 106 hp ve 114 hp, 1.8 litre 122 hp. 1.6 litre motorlarda 5 kademe manuel vites, 1.8 litre motorda AMT yarı otomatik şanzıman kullanılacak. Lada Xray'in 500 bin – 600 bin ruble arası fiyatla satılması ve 2016 başlarında bayilerde görünmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo