2016 Vesta'nın diğer Lada Modellerinden Farkları

Ototeknikveri     09 Ekim 2015 02:12

2016 Lada Vesta, donanımları, özellikleri ve tasarımı ile Rus markanın diğer modellerinden ayrılıyor.

2016 Vesta'nın diğer Lada Modellerinden Farkları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Herkes Lada Vesta'nın tamamen yeni bir tasarım konsepti ile (konsept otomobilin DNA'sı Lada XRAY) yaratıldığını biliyor. Ancak bu yeni otomobilde daha önceki Lada otomobillerde olmayan daha farklı özellikler de mevct. İlk olarak, Lada Vesta temel konfigürasyonda ABS fren sistemi, ESC (stabilite kontrolü) sistemi ve “ERA-GLONASS” acil çağrı servisleri ile donatılmış. İkinci olarak, artı direksiyon sadece “aşağı ve yukarı” değil aynı zamanda ileri veye geri olarak da ayarlanabiliyor. Üçüncüsü, Lada Vesta sürüş esnasında kapıları otomatik kilitliyor. Acil durumlar için ise korkmaya gerek yok, otomobil hava yastıklarının harekete geçtiğini fark ettiğinde alarmı çalıştırıyor ve kapıları da otomatik olarak açıyor.

Pek çok Lada otomobil sahibinin hayali olan çok fonksiyonlu direksiyon ile artık kabin içi sistemlere erişim sadece bir parmak uzaklıkta, direksiyon üzerinde. 

Soğutmalı torpido gözü” ve multimedya ekrana görüntüsü yansıtılabilen arka görüş kamerası da yeni modelin özelliklerinden. Tampon ışıkları içindeki çarpışma kutuları da bir diğer özellik.

Bu inovasyonlar kullanımı oldukça kolay özellikler ve 25 Kasım itibari ile otomobilin satışları başlar başlamaz dileyen tüm sürücüler bunlara ulaşabilecek. Hatta bu tarihten daha da önce Rusya'daki Lada bayilerinde Lada Vesta'yı test etme imkanı da sunulacak. Şu anda Izhevsk'te 40 adet Lada Vesta üretildi bile.

 

Lada Vesta Fiyatı ve Türkiyeye geliş tarihi

Son Güncelleme : 10 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo