Skoda Fabia Combi ScoutLine ile Seriyi Genişletiyor

Ototeknikveri     10 Ekim 2015 02:47

Skoda, ScoutLine serisini genişletiyor. Çek marka Skoda, Fabia Combi modelinin bir ScoutLine versiyonunu 2016 yılı başlarında çıkartacak.

Skoda Fabia Combi ScoutLine ile Seriyi Genişletiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fabia Combi ScoutLine etkileyici off-road görünümü, özgün plastik kaplaması ve şık alaşım jantlar ile dikkat çekiyor. Üçüncü nesil Fabia dünya çapında müşterilerden olumlu tepkiler aldı. Yılın ilk 9 ayı boyunca Avrupa'da Fabia teslimatları geçen yılın aynı dönemine göre %20'den fazla artarak 124 bin 400 adet oldu. Üçüncü nesil Skoda Fabia Avrupa piyasasında Kasım 2014'den beri hatchback versiyonu olarak bulunuyor. Yeni Skoda Fabia Combi (station) ise Ocak 2015'ten beri piyasada. Bu yıl boyunca Skoda Fabia Monte Carlo ve Skoda Fabia Combi Monte Carlo da tanıtıldı. ScoutLine versiyonu Fabia Combi serisine etkileyici bir Fabia modeli daha eklemiş olacak.

 

Skoda Fabia Combi ScoutLine heyecan verici ve maceraperest bir görünüme sahip. Ön ve arka tamponlardaki özgün plastik elementler güçlü tasarımı vurguluyor. Aksesuarlar mat siyah renkte, entegre kartel koruma elementleri ise gümüş renkte. Aracın yan kısımlarında kapı eşikleri ve tekerlek bombeleri için de mat siyah plastik kaplama kullanılmış. Dış ayna yuvaları gümüş renkte. Sis lambaları ve gümüş renkte tavan rayları da güçlü off-road görünümünü pekiştiriyor.

Skoda Fabia Combi Scout Line 16 inç “Rock” alaşım jantlar ya da 17 inç “Clubber” alaşım jantlarla geliyor. ScoutLine serisinni tüm renkleri Skoda Fabia'da da var. 3 benzinli motor (55 kW, 66 kW ve 81 kW) seçeneği ve üç dizel motor (55 kW, 66 kW, 77 kW) seçeneği sunuluyor. Tüm motorlar EU-6 emisyon standartlarına uyumlu.

 

Skoda Fabia serisini etkileyici ScoutLine versiyonu ve off-road görünümü ile geliştiriyor. Skoda Fabia ScoutLine popüler küçük otomobilin tüm üstün özelliklerini de barındırıyor. Otomobildeki modern tasarım, inovatif teknoloji ve fonksiyonellik etkileyici. Tipik bir Skoda olan otomobil geniş iç kabine sahip ve segmentindeki en geniş bagaj kapasitesini ve 17 pratik “Simple Clever” çözümüyle üst seviye fonksiyonellik sunuyor.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo