2016 Fiat Egea Donanım Özellikleri

Ototeknikveri     12 Ekim 2015 03:26

Yeni Fiat Egea, ülkemizde Easy, Urban ve Lounge adlarını taşıyan üç farklı donanım seviyesi ile tercih edilebilecek.

2016 Fiat Egea Donanım Özellikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat Türkiye tarafından ilk bilgileri açıklanan yeni Egea, ilk olarak ülkemizde sadece manuel şanzımanlı üç farklı motor ve üç donanım seviyesi ile sunulacak. 49.900 TL'den başlayan bir fiyat etiketine sahip olan yeni Egea'nin baz donanım seviyesi Easy olacak. Easy'nin dışında orta donanım seviyesi olarak Urban ve en üst seviye olarak Lounge yer alacak. Easy seviyesi 1.4 benzinli ve 1.3 dizellerde, Urban donanım seviyesi tüm motor seçeneklerinde ve Lounge donanım seviyesi ise sadece 1.6 litrelik dizel ile alınabilecek. Giriş seviyesi olan Easy paketinde, krom kapı kolları, 16 inç sac jantlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radio/MP3 Çalar, USB/AUX girişi, çok fonksiyonlu direksiyon, ön hava yastıkları, ABS, Elektronik Stabilite Programı (ESP), Yokuş Kalkış Destek Sistemi standart olarak sunuluyor.

 

Orta seviye paketi olan Urban'da ise krom ön ızgara, 16 inçlik alaşımlı jantlar, sis farları, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, otomatik klima, hız sabitleme sistemi, park sensörü, Uconnect 5 inçlik dokunmatik ekran, 3.5 inçlik TFT yol bilgisayarı ekranıyla yan ve perde hava yastıkları Easy paketine ek olarak sunuluyor. 

 

Yeni Fiat Egea’nın en üst donanım paketi olan Lounge'de 17 inçlik alaşımlı jantlar, krom bagaj ve cam altı çıtası, elektrokromik iç dikiz aynası, far/yağmur sensörü, elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu, arka kolçak, navigasyon ve geri görüş kamerası gibi özellikler yer alıyor.

 

Yeni Fiat Egea fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 12 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo