Fiat Toro dijital çizimle Freemont benzeri bir SUV'ye dönüştü

Ototeknikveri     19 Ekim 2015 11:31

“The Really Johnny” takma isimli bir bağımsız dijital tasarımcı Fiat Toro pikapı Freemont modeline benzer bir SUV'ye dönüştürdü.

Fiat Toro dijital çizimle Freemont benzeri bir SUV'ye dönüştü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aslında yeniden isimlendirilen bir Dodge Journey olan yedi koltuklu Fiat Freemont dört yıldan fazla süredir satışta. FCA muhtemelen 2016 ya da 2017 yılında Freemont'u yeni bir model ile değiştirecek. Bunun için düşünülebilecek çözümlerden birisi de 4.91 metre uzunluğundaki Fiat Toro pikap kamyonetin SUV'ye dönüştürülmesi. Yeni Toro'nun Jeep Renegade temel alınarak FCA'nın küçük ama geniş 4x4 mimarisi ile üretileceği düşünülüyor. Toro pikap Brezilya'daki Pernambuco fabrikasında üretiliyor ve yıl sonundan önce satışa çıkacak. Araçta 1.8 16v E-Torq Flex motor ve 2.0 16v Multijet turbodizel motor seçenekleri bulunacak. Turbodizel 4x4 sürüş sistemi ve 9 kademe otomatik vites ile gelecek.

 

Eğer Toro modeli yeni bir Freemont olarak tasarlanırsa, muhtemelen en arkadaki iki koltuğa da yer açabilmek için daha uzun aks açıklığına sahip olacak. Şu anki modelde en arka koltuk sırası opsiyonel olarak sunuluyor. Dijital çizimlerdeki SUV yorumuna rağmen, yeni Toro şimdilik pikap olarak kalacak ve Latin Amerika'da ticari araçar segmentinde Renault Duster Oroch ile rekabet edecek.  

Son Güncelleme : 20 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo