Volkswagen Caravelle Generation Six Özel Seri Gün Işığına Çıktı

Ototeknikveri     23 Ekim 2015 01:59

Volkswagen Ticari Taşıtlar modelin köklerine geri dönüşünü temsil eden bir özel üretim altıncı nesil Caravelle çıkartmayı planladıklarını duyurdu.

Volkswagen Caravelle Generation Six Özel Seri Gün Işığına Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Caravelle Generation Six orijinal T1'e bir saygı duruşu niteliğinde olacak, iki tonlu kırmızı ve beyaz dış cephe rengine, Beetle'dan alınmış retro görünümlü 18 inç DISC alaşım jantlara sahip olacak. Araç standart olarak LED farlar ve arka lambalar, ön sis lambaları (özel viraj fonksiyonlu), elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, ön panjurda krom detaylar ve B sütununda “Generation Six” logosu ile gelecek. Küçük çarpmaları önlemek için, Volkswagen ön ve arka park sensörleri eklemiş. Ayrıca zincirleme kazaya sebebiyet vermemek için, herhangi bir çarpışma durumunda Otomatik Kaza Sonrası Fren sistemi hava yastığı sensörlerinin harekete geçtiğini algıladığı anda otomatik fren yapıyor.

 

İç kabinde geniş bir dizi standart donanım yer alıyor. Bunlar arasında renki arka camlar, Alcantara ve deri döşeme, Titanium Black ve Moonrock yer paspasları ve deri kaplı direksiyon sayılabilir. Model ayrıca Adaptif Hız Sabitleyici (ACC), üç bölgeli klima kontrolü, ısıtmalı ön koltuklar, uydu navigasyonlu multimedya sistemi, DAB ve radyo, özel fırçalanmış metal trim gibi özellikler sunuyor. Volkswagen Caravelle Generation Six, gücünü Euro 6 uyumlu, dört silindirli, 2.0 litre TDI BlueMotion motordan alıyor. Motor 7 kademe DSG vitesle çalışıyor ve birisi 150 hp, diğeri 204 hp olmak üzere iki farklı güç çıkışı seçeneği ile geliyor.

 

İngiltere piyasası için siparişler şimdiden açıldı, teslimatlar ise gelecek ay başlayacak. Caravelle Generation Six 52 bin 51 Sterlinden başlayan fiyatlarla satılacak. Daha güçlü motor seçeneğine sahip versiyon 54 bin 547 Sterlinden satılacak. Aracın ülkemizde sunulup sunulmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Son Güncelleme : 23 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo