2016 Mercedes Benz E Serisi Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     25 Ekim 2015 11:10

Bazıları neredeyse kamuflajsız çok sayıda 2016 Mercedes Benz E Serisi prototipi görüntülendi. Amatör bir Mercedes Benz meraklısı yeni nesil Mercedes Benz E Serisi (W213) prototiplerini yüz tanesi bir arada görüntüledi.

2016 Mercedes Benz E Serisi Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önümüzdeki günlerde resmi olarka tanıtılacak olan yeni kasa Mercedes E Serisi, amatör bir fotoğrafçı tarafından görüntülendi. Otomobillerin bazıları far yuvaları ve ön tamponun alt kısmı haricinde neredeyse kamuflajsızdı, bu yüzden yeni orta boy modeli bugüne kadarki en net şekilde görülebiliyor. Prototiplerin bir kısmı ise tamamen örtülüydü ancak açıkta olanlardan E Serisinin C Serisi ve S Serisi ile pek çok ortak noktası bulunacağını, boyut açısından da bu iki modelin arasında yani S'den küçük, C'den büyük olduğunu anlatıyor.

 

Prototiplerin tamamı standart aks açıklığına sahip modele ait ancak uzun aks mesafeli bir modelin de planlar arasında olduğunu ve Mercedes Maybach E Serisi modeli olarak satılabileceği uzun bir süredir dillendiriliyor. Küçük kardeşi ile aynı MRA platformunu kullanan yeni nesil E Serisi selefinden biraz daha büyük olmasına karşın daha hafif bir gövdeye sahip olacak. Gizli çekilen videoda otomobillerin iç kabinlerini görülemese de daha önce ortaya çıkan casus fotoğraflarda S Serisi'nden alınan ikili ekranlı kontrol panelin varlığı biliniyor.

Bu yeni resimlerden prototiplerin üretim aşamasına geldiği anlaşılıyor, bu da E Serisi W213'ün resmi tanıtımının çok yakında olabileceği anlamına geliyor. Yeni modelin tanıtımı resmi olarak Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı'nda olacak ancak bu tarihten de önce aracın Aralık ayında internette gün ışığına çıkması bekleniyor.  

Son Güncelleme : 26 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo