Mazda Tayland'daki Yeni Fabrikasında Motor Üretimine Başladı

Ototeknikveri     28 Ekim 2015 01:21

Mazda Motor bir törenle Tayland'daki yeni fabrikasında motor üretimine başladığını duyurdu.

Mazda Tayland'daki Yeni Fabrikasında Motor Üretimine Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fabrikada gerçekleştirilen törene yaklaşık 400 kişi katıldı, MPMT (Mazda Motor Tayland Ltd. Şti.) Başkanı ve CEO'su Hidenori Kawakami ve Mazda yöneticilerinden Kiyotaka Shobuda ile Kazuhisa Fujikawa da törende hazır bulundu. Tayland'daki motor üretim fabrikası Tayland hükümetinin “Eco-Car” programının ikinci aşamasından faydalanarak kuruldu. Bu program yakıt tasarruflu ve düşük emisyonlu otomobiller için vergi kolaylıkları sunuyor. Tayland'daki fabrika SKYACTIV motorlarının dördüncü üretim merkezi. Diğer fabrikalar Japonya'daki Hiroşima fabrikası, Çin'deki Changan Ford Mazda Motor Ltd. Şti. fabrikası ve Meksika'daki Mazda de Mexico tesisleri. Tayland fabrikası yıllık yaklaşık 30 bin adet motor üretebilecek. Şu anda fabrikada üretilen SKYACTIV-D 1.5 dizel motorlar Tayland piyasasına yönelik Mazda2 modellerinde kullanılıyor.

 

Kiyotaka Shobuda törendeki konuşmasında şunlara değindi: “Tayland, Japonya dışındaki en önemli üretim merkezimiz. Geniş kapsamlı motor ve şanzıman üretimi ve otomobil montajı yapabildiğimiz ilk denizaşırı tesislerimiz burada. Mazda'nın Tayland'da üretilen otomobilleri en az Japonya'da üretilenler kadar yüksek kaliteli. Buradaki üretim faaliyetlerimizle hem Mazda markasını geliştirmek hem de Tayland otomotiv endüstrisine katkı sunmak istiyoruz”.

 

Mazda yüksek kaliteli otomobiller üreterek insanların hayatlarını zenginleştirmek ve kolaylaştırmak, müşterilerin güçlü bir duygusal bağ oluşturduğu bir marka olmak için çabalarına devam edecek.

Son Güncelleme : 28 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo