Porsche Macan'da 2016 Güncellemesi

Ototeknikveri     06 Kasım 2015 01:35

Porsche, Macan modelini 2016'da yeni LED farlar, multimedya sistemi ve görsel değişiklikleri içeren bir dizi güncelleme ile yeniliyor.

Porsche Macan'da 2016 Güncellemesi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa süre önce yeni GTS versiyonu ile gündeme gelen Porsche'nin en küçük SUV modeli Macan 2016 yılı ile birlikte ufak değişiklikler ile güncelleniyor. Tüm yeni modeller standart olarak yeni Porsche iletişim yönetimi (PCM) sistemiyle gelecek. Yeni multimedya sistemi 7 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, Bluetooth, USB, SD, Wi-Fi erişim noktası ve Apple CarPlay özellikleriyle sunuluyor. Ek olarak, opsiyonel Porsche dinamik ışıklandırma sistemi (PLDS Plus) şimdi kamera temelli dinamik uzun far fonksiyonlu LED viraj lambaları ile geliyor, böylece gece koşullarında gerekli ayarlamalar otomatik yapılıyor. Arabanın PCM sisteminden gelen navigasyon verilerini kullanarak viraj lambası Macan'ın döndüğü bölgeyi en iyi şekilde aydınlatıyor. Macan Turbo için ise yeni kişiselleştirme paketleri hem içeride hem dışarıda kozmetik yenilikler getiriyor. İç kabin kiti ile Alcantara döşemeler ve kontrast dikişler, koltuk kafa dayama kısımlarında “Turbo” logoları, aydınlatmalı kapı eşikleri, bunların yanı sıra koltuklar, kontrol paneli ve kapı panellerinde Rhodium Silver ve Garnet Red dekoratif dikişler geliyor.

 

Dış cephe paketinde 911 Turbo'dan alınan iki renkli 21 inç jantlar, parlak siyah hava girişleri, spor yan aynalar, spor egzoz sistemi için siyah egzoz boruları, buzlanmış arka lambalar, arka gövdealtı panelinde ve yan pencerelerde süsleme şeritleri yer alıyor. Son olarak, Porsche 2016 Macan ile ilave kaporta renkleri, opsiyonel Alcantara kaplama ısıtmalı direksiyon, kontrast renklerde yeni dekoratif dikişler ve koltukların orta panelleri için yeni alternatif tonlar sunuyor.

 

Yenilenmiş Macan Almanya'da siparişe açıldı ve 2016 yılının başlarında bayilere ulaşacak. Macan S 61 bin 143 Euro'dan, Macan S Dizel 60 bin 548 Euro'dan, Macan GTS 73 bin 400 Euro'dan, en üst donanım seviyesi Macan Turbo ise 83 bin 753 Euro'dan satılacak.

Son Güncelleme : 06 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo