Kia Modellerinde 2015 Kasım Kampanyası

Ototeknikveri     07 Kasım 2015 08:16

KIA, 2015 yılının son aylarına büyük indirim fırsatları ile giriyor. Otomotiv sektöründe standartları belirleyen tüm KIA modellerinde, kaçırılmayacak indirimler müşterileri bekliyor.

Kia Modellerinde 2015 Kasım Kampanyası
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hayalindeki KIA’ya kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlarının sunulduğu yeni bir kampanya başladı. KIA, 2015 yılının son aylarında farklı modellerinde 7.000 TL’ye varan indirim fırsatları sunuyor.

 
cee’d
3.200 TL özel indirim

 
KIA müşterileri tarafından en çok tercih edilen modellerden biri olan cee’d, kasım ayına 67.400 TL’den başlayan fiyatlarla giriyor. Güçlenen motoru, yeni şanzımanı ve gelişmiş özellikleri dikkat çeken makyajlı cee’d, 3.200 TL özel indirimle yetkili satıcılarda müşterilere sunuluyor. %35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman ve Akıllı Park Yardım Sistemi gibi özellikleri ile otomotiv dünyasında son döneme damgasını vuran KIA modellerinden biri olan cee’d, standartlarını yükseltmek isteyenlere yeni deneyimler yaşatacak.
 
 
Soul
Kasım ayına özel fiyat

 
87.500 TL’lik fiyatıyla kasım ayında müşterilerinin karşısına çıkan KIA Soul, önceki modellere göre büyüyen ölçüleri ve genişletilmiş iç tasarımıyla farklı bir sürüş deneyimi sunuyor. Güçlenen kaportası, geliştirilmiş süspansiyon özelliği Yeni Soul’un farkını ortaya koyan yenilikler arasında yer alıyor. KIA ailesinin yeni fenomeni Soul, panoramik sunroof’u, parlak ön ızgarası, krom kapı kolları, 18” çift renk alaşım jantları ile büyük beğeni topluyor. %20 yakıt tasarrufu sağlayan Soul, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı, motorunun 136 PS’lik gücü ve 300 Nm’lik torku ile tüm beklentileri karşılıyor.
 
 
Sorento
Kampanya kapsamında…

 
KIA ailesinin prestijli modeli Sorento, kasım ayında avantajlı fiyatıyla müşterileri bekliyor. KIA, yıl sonuna yaklaşırken, Yeni Sorento’yu 209.900 TL fiyatla otomobil sevenlere sunuyor. SUV segmentine heyecan getiren Yeni KIA Sorento, 4.780 mm'ye uzayan boyu, önceki jenerasyona göre 15mm azaltılarak 1.685 mm'ye inen yüksekliği ve 1.890 mm genişliği ile müşterilere sunuluyor. Yedi kişiye kadar oturma kapasitesine sahip olan Sorento’nun, birinci ve ikinci sırada bulunan koltuklardaki ısıtma sisteminin yanı sıra ön koltuklarında soğutma özelliği de var. Sorento’nun geniş bagaj hacmi 1.662 litreye kadar yükselirken, Akıllı Bagaj Kapağı özelliği ile Hafızalı Bagaj Kapağı özelliği sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. Akıllı park sistemi, ASCC radar teknolojisi, her yolda maksimum sürüş keyfi yaşatan Dynamax AWD teknolojisi KIA Sorento’nun diğer özellikleri arasında gösterilebilir. Yeni Sorento’ndaki en önemli gelişmelerinden birisi 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği. KIA’nın yenilikçi teknolojileriyle üretilen 2.0 CRDI (6 ileri Otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor.
 
 
Sportage
7.000 TL’ye varan indirim

 
KIA’nın en çok tercih edilen modeli olan Sportage, büyük indirim fırsatlarıyla yetkili satıcılarda müşterileri bekliyor. Müşteriler modern tasarımlı, yüksek performanslı ve üstün donanımlı Sportage’lara 69.000 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabilecekler. Sportage’larda uygulanan indirimler 3.000 TL ile 7.000 TL arasında değişiyor. Dünyaca ünlü Red Dot, iF Tasarım ve W3 ödüllerinin sahibi olan Sportage yepyeni sürüş deneyimi sunuyor. Geniş panoramik sunroof, değişken direksiyon modu, akıllı park sistemi teknolojisi, akıllı anahtar, bagaj kapısına entegre geri görüş kamerası, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ile çift bölgeli otomatik klima Sportage’ın özellikleri arasında yer alıyor. Sportage'ın 1.6L ve 2.0L motor seçenekleri bulunuyor.
 
 
Rio
2.500 TL’lik büyük indirim

 
KIA ailesinin, tasarımı ve sunduğu konfor ile sevilen modelleri arasında yer alan Rio modelleri, kasım ayında 43.500 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşacak. Yeni kampanya kapsamında Rio modellerine 2.500 TL indirim uygulanıyor.
B segmentinde yer alan Rio’da; sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.
 
 
Picanto
Özel indirimli fiyat

Tasarımı ile ödülleri toplayan Picanto, KIA ailesinde fark yaratan modeller arasında yer alıyor. Özellikle sunduğu konfor ile tercih edilen Picanto Comfort, KIA’nın kasım kampanyası kapsamında 46.700 TL özel indirimli fiyatıyla müşterileri bekliyor. KIA’nın A segmentteki temsilcisi olan Picanto, 1.25L benzinli motoruyla ekonomik bir kullanım sağlıyor. Picanto, dış tasarımı ile otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve Red Dot’a layık görüldü. Alaşım jantları, krom kapı kolları ve ön ızgarası Picanto’ya özgün bir kimlik kazandırıyor. Manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları ise diğer önemli özellikler arasında bulunuyor.
  
 
K2500
2.400 TL’ye varan indirim

 
KIA’nın önemli özellikleri nedeniyle büyük ilgi gören hafif ticari aracı K2500, kasım ayında 43.800 TL özel fiyatıyla sunuluyor. Müşteriler yeni kampanya kapsamında, 2.400 TL’ye yakın indirimden yararlanabiliyor. K2500, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motoru ve 6 ileri düz vitesiyle hem ekonomik hem de çok güçlü bir model olarak dikkat çekiyor. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesiyle öne çıkan K2500 modeli aynı zaman da dijital saati, elektrikli ön camları ve kliması ile konforu sunarken, ESP (Elektronik Dengeleme Programı) ve üç noktalı emniyet kemeri ile de güvenliği sağlıyor.

Son Güncelleme : 07 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo