Hyundai Genesis G90 Sedan Modelinden İpucu

Ototeknikveri     11 Kasım 2015 07:48

Hyundai'nin yeni kurulan lüks Genesis alt markasının G90 sedan modelinden ipucu görüntüleri yayınlandı. Serinin en üstünde konumlanacak model Equus'un yerini alacak.

Hyundai Genesis G90 Sedan Modelinden İpucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Equus modelinin yerini alacak Genesis G90 modelinin ipucu görüntülerini yayınladı. 2020 yılına kadar altı yeni model çıkartması beklenen Hyundai'nin lüks Genesis alt markasının bu ilk modeli gelecek modeller hakkında da bir fikir vermiş olacak. Elegan tasarımı ve yüksek teknolojisi ile öne çıkan sedan yeni bir tasarım diline sahip ve tarzı “atletik elegan” olarak tanımlanıyor. Modelin dijital çizimleri yere yakın, uzun kaputlu, dar çerçeveli, alaşım jantları ile çok şık ve lüks duran bir sedana işaret ediyor. Ön kısım dev ön panjur, şık LED farlar, yatay şeritler ve gündüz sürüş ışıkları ile dikkat çekiyor.

 

Equus'un yerini devralacak Genesis G90 aslında Vision G konseptinin üretim versiyonu. G90'ı Hyundai Genesis'in yerini alacak G80 takip edecek. Aynı zamanda Genesis markasıyla daha ufak bir G70 modeli, bir coupe, orta boy bir crossover ve büyük bir SUV de çıkacak. G90 gelecek ay ilk önce evinde yani Güney Kore'de piyasaya çıkacak ve bu ülkede EQ900 adı ile satılacak.

Son Güncelleme : 11 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo