2017 Ford Escape / 2016 Kuga Görüntülendi

Ototeknikveri     14 Kasım 2015 01:07

2016 Ford Kuga'dan önemli izler taşıyan 2017 Ford Escape ABD'de test esnasında görüntülendi ve yeni detayları ortaya çıktı.

2017 Ford Escape / 2016 Kuga Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Az kamuflajla kameralara yakalanan makyajla güncellenecek Ford Kuga, ağabeyi Edge'den esinlenilmiş yeni bir ön yüze sahip. Hafif kamuflajın altından 2017 Kuga'nın yeni bir ön panjur ve yeniden şekillendirilmiş entegre LED gündüz sürüş ışıklarına sahip farlara sahip olacağı görülebiliyor. Daha aşağıya bakıldığında ise daha ufak hava girişleri ve yeni sis lambaları göze çarpıyor. Arka farlardaki değişimde dikkat çeken detaylar arasında. Aracın iç kabini şu an gizemini koruyor ancak makyajlı Focus modelinin izinden gitmesi bekleniyor. Yenilenmiş döşemeler, yüksek kalite materyaller ve yeni SYNC 3 multimedya sistemi de beklentiler arasında. Söylentilere göre crossover modelde kapasitif dokunmatik kontroller de yer alacak ancak Ford bu sistemi, Amerika pazarına sunduğu makyajlı Explorer'da es geçmişti, dolayısıyla yeni Kuga'da bulunup bulunmayacağı da kesin değil.

Motor seçeneklerine bakarsak; ABD'li müşteriler 2.5 litre dört silindirli motor ya da 1.5 litre ve 2.0 litre iki EcoBoost dört silindirli motor arasında seçim yapabilecek. 2017 Escape modeli 2015'in son günlerinde ya da yeni yılın başlarında tanıtılabilir. Dolayısıyla tanıtımının yapılacağı etkinlik ya Los Angeles Auto Show ya da Detroit Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı olacak.  

Ford Avrupa pazarında ise yenilenmiş Kuga modelini önümüzdeki yıl pazara sunacak. Amerika versiyona benzer şekilde dış ve iç tasarımda değişimlerin meydana geleceği araçtaki önemli yenilik ise motor gamında gerçekleştirilecek. 1.5 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman birlikteliğinin dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunulmasının beklendiği yeni Kuga'nın detayları ilerleyen günlerde netleşecek. 2016 Ford Kuga 1.5 dizel otomatik haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 14 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo