Güncellenen 2016 Mercedes SL

Ototeknikveri     16 Kasım 2015 03:06

Güncellenen Mercedes-Benz SL modelinden ilk resmi fotoğraflar internette yayınlandı. Modelin prömiyeri bu hafta Los Angeles Auto Show'da yapılacak.

Güncellenen 2016 Mercedes SL
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Mercedes-Benz SL'den 37 fotoğraf yayınlandı. Fotoğraflarda standart versiyon, AMG 63 ve AMG 65 versiyonları görülüyor. Standart versiyon büyük elmas biçimli ön panjur, AMG-GT'den esinlenilmiş LED farlar ve yeniden şekillendirilmiş geniş hava girişlerine sahip ön tampon ile geliyor. Arka kısımda yeniden tasarlanmış kırmızı grafiklere sahip arka lambalar, yeni büyük difüzör ve yeni krom egzoz boruları görülüyor. SL AMG 63 ise farklı bir radyatör ızgarasına sahip, tamponlarda ve yan eteklerde karbon fiber aksanlar ve Continental ContiSport Contact lastiklerle çok telli siyah jantlarla geliyor. Serinin en üzerinde konumlanan SL AMG 65 tamponlarda gümüş aksanlar, cilalı ve çok telli jantlar ve çamurluklarda V12 BiTurbo logoları sunuyor. 

 

İç kabinde ise daha da önemli değişiklikler var. Orta konsolda büyük bir ekran, kontrol panelinde yeni bir saat, AMG modelleri için karbon fiber aksanlar ve sürüş modları için yeni bir kontrol aracı sunuluyor. Sürücü Kişisel, Spor, Spor+ ve Yarış modlarından birisini seçebiliyor. Bu kontrol aracının yanında ise ESP ve süspansiyon ayarları için butonlar yer alıyor. Teknik özelliklere bakarsak, yeni modelin güçlü motorlar ve 9 kademe 9G-TRONIC otomatik vites ile gelmesi bekleniyor. Diğer dikkat çeken özellikler arasında çok yeni bir teknoloji olan virajlarda yan yatma fonksiyonuna sahip Aktif Kaporta Kontrol sistemi de bulunuyor. Motor serisi ile ilgili şu an bilgi yok ancak Los Angeles Auto Show'daki prömiyerin ardından tüm detayları öğrenebileceğiz.  

Son Güncelleme : 16 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo