2016 Mercedes E Serisi Yine Görüntülendi

Ototeknikveri     17 Kasım 2015 02:23

2016 Mercedes E Serisi ağabeyi Mercedes S Serisi'nin yanında görüntülendi. Bu sayede iki lüks modelin bir karşılaştırması daha rahat yapılabiliyor.

2016 Mercedes E Serisi Yine Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ortaya çıkan yeni görüntülerde ilk bakışta iki model birbirine çok benzer görünüyor. Sadece S Serisi'nin haliyel daha büyük boyutları göze çarpıyor. Daha yakından bakıldığında ise 2016 E Serisi'nin farklı bir çift üçgen LED arka lambaya sahip olduğunu, C sütunu tasarımının biraz daha farklı olduğunu, daha dikey ve çift çıtalı ön panjur (muhtemelen bir AMG gövde kiti) ve Multibeam LED farlarda yeni bir tasarım kullanıldığını görüyoruz. Buradaki fotoğraflarda görünmese de iç kabinin üst kısımları S Serisi ile benzer görünümde olacağı ortaya çıkmıştı. Bu kısımda sürücü için iki geniş ekran, multimedya hizmetleri, ahşap döşemeler ve çok sayıda ufak HVAC hava girişleri bulunuyor. Alt kısımda ise orta konsolda C Serisi modelinden esinlenildiği anlaşılıyor.

 

Haberlere göre yeni E Serisi kalite anlamında S Serisi'nden hiç aşağı kalmıyor, aktif fren asistanı, otomatik direksiyon asistanı, PRE-SAFE Plus, emniyet kemeri üzerinde hava yastığı ve konsantrasyon asistanı gibi yeni nesil güvenlik özellikleri sunuyor. Uzaktan park pilotu otomobilin kendi kendini park etmesini sağlarken, gelecekte diğer modellerde de bulunabilecek “Car-to-X” iletişim sistemi de araçta yer alıyor.

 

2016 Mercedes E Serisi modelinin prömiyeri Ocak ayında 2016 Detroit Motor Show'da yapılacak. 

Son Güncelleme : 17 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo